2777
2789
عنوان

30 سالمه مجردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3968 بازدید | 77 پست
من یه بار اینکارو کردم تا روز ۲۹ خسته شدم

من تا چهل روز رفتم.

حتی یادمه روز 38که رسیده بودم مامانم بیمارستان جراحی کردم مجبور شدم یه شب بیمارستان بمونم به خواهر کوچیکم التماس می کردم حتما سوره ی بققرو پخش کنه که چلم باطل نشه.

خدا رو شکر باطل نشد و با اولین خواستگارم ازدواج کردم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تا چهل روز رفتم.حتی یادمه روز 38که رسیده بودم مامانم بیمارستان جراحی کردم مجبور شدم یه شب بیمارست ...

خب تو خونهدهمه میدونستن؟ خودتم باهاش میخوندی؟ من خانوادم اذیت میشن اگه بزارم تو اتاق خودم میذاشتم و باهاش میخوندم خسته شدم 

من تا چهل روز رفتم.حتی یادمه روز 38که رسیده بودم مامانم بیمارستان جراحی کردم مجبور شدم یه شب بیمارست ...

سوره بقره چه فایده ای داره؟

ببین من فکر میکنم طلسم شدم اصلا نمیتونم سمت کتاب برم ترم پیش چند تا درسمو افتادم 

خب تو خونهدهمه میدونستن؟ خودتم باهاش میخوندی؟ من خانوادم اذیت میشن اگه بزارم تو اتاق خودم میذاشتم و ...

نه من نمی خوندم فقط پخش می کردم.

آره مامان و خواهرم می دونستن. ولی بابام نمی دونست

نه من نمی خوندم فقط پخش می کردم.آره مامان و خواهرم می دونستن. ولی بابام نمی دونست

خب همین بوده اذیت نشدی 

من همش دنبال فرصت بودم شرایط یه جوری باشه پنهون بمونه خسته شدم. 

آخه خودش اومد آشنا بشیم واسه ازدواجحتی چن بار کات کردیمی جدایی 6،7ماهه طولانی داشتیموقتی برگشت گقتم ...

با مشاور صحبت کن عزیزم 

مشاور بهت میگه چکار کنی بیاد جلو 

یا اگر مناسب نیستید میگه چطور تموم کنید 

لطفاً لطفاً لطفاً از ترس اینکه سنتون داره می‌ره بالا ب هر کسی شوهر نکنین بخدا شوهر خیلی چیز خاصی نیس ...

عزیزم من هر روز به نفر خاستگارو دارم 

اما همش چرت و پرت چیکار کنم؟. خودم میگم نه 

اما خسته شدم بخدا 

اولا امیدوارم اگه خاستت اینه باهاش به سر انجام برسین همین اتفاق برات بیافته 

ولی چیزی بوده یا چیزی گفته که باعث  دلگرمبت بشه برا ادامه رابطه 

بعید میدونم بخاد اقدامی کنه انگار همینجوری  داره خوش میگذره بهش 

اون وقت زیاد داره برا ازدواج 

شایدم رفت ی ۲۲ سالشو گرفت هیچی رو نمیشع ندید گرف مراقب خودت باش  امیدوارم بهترینا نصیبت بشه :)دختر ایرانی

چون وقتی ی نفرو دوس داری، طبیعیه ک بخای راحت کنارش باشیبخای باهاش آینده مشترک داشته باشیبخای نیازاتو ...

اختلاف سنیتون کمه خوب نیست تازه تو بزرگتری 

اشتباهه 

ولی انشالا خوشبخت شی حالا با این یا اون کسی که قسمتت هست 

2810