2777
2789
عنوان

خانوما خیلی ضروریه خواهشا یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 89 پست
چیزی نگو اصلا اهمیت نده عادی باش خودش سرش به سنگ می خوره برمی گرده .اون هنوز سن نوجوانی هست به نوجوو ...

الان فردا صبح بهش زنگ بزنم بگم حرفمو یا بذارم هروقت خودش زنگ زد بگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درست میگه یوسف پیامبر نیست که بهش پیشنهاد بدن نه بگه ،معصوم هم نیست .اگه داخل پیجش با هم باشید و همه ...

دستش توبعضی عکسا حلقه هست ولی تو بیو اینا محیط جوریه انگار دوس نداره بذاره اونروزم خوشش نمیومد تگ کنه من یه جورایی اصرار وزور کروم تگ کرد خیلی ریز منو گفتم دخترا ببینن پیج من شخصبه مردا نمیتونن فالو کنن گفت پیش مردای محیطمون بدمیشه منم گاهی اذیتش میکنم خداببخشه منو

الان فردا صبح بهش زنگ بزنم بگم حرفمو یا بذارم هروقت خودش زنگ زد بگم

بنویس براش ،آقایون حافظه دیداری بهتری دارن ،و پشت بندش  هم بحث نباشه .محبت و عشق و صمیمیت باشه .و اگه خواست بحث کنه شما بگید این حرف منه‌ شما دیگه طبق میل خودت رفتار کن منم تابع امر شما هستم مجبورتون هم نمی کنم چون شما مختارید .بزار احساس اقتدار کنه ،یه‌ تذکر کوچیک کافیه 

بنویس براش ،آقایون حافظه دیداری بهتری دارن ،و پشت بندش هم بحث نباشه .محبت و عشق و صمیمیت باشه .و اگ ...

وقتی اومدم پیامای خوبی بهش ندادم وکلا پیام خیلی کم میبینه میشه گفت اصلا پیام نمیده

به خودش محل بده ولی نسبت به کارش بی توجه باش ،به خاطر این کاراش حتی توجه منفی هم نکن ،مثلا عکس میزار ...

خب به کارش ادامه میده همینطور منم که مقلا میگم هرکار میخوای بکن با شوخی وخنده میگه مثلا که آخ جون😂

و گلم اینکه ریشه اشو پیدا کنم اینم هست که ایشون به من میگفت که من از بچگی دوس داشتم که انگار همه بیان سمتم چه دختر چه پسر ولی مثلا من جواب رد بدم و...😄به مشاور تلفنی گفتم گفتن اعتماد به نفسش پایینه شایدم من بدتر هزت نفس واقتدارشو میشکنم واقعا باید کار کنم رو خودم

خب به کارش ادامه میده همینطور منم که مقلا میگم هرکار میخوای بکن با شوخی وخنده میگه مثلا که آخ جون😂

دیگه چه میشه کرد هر کس  عیبی داره واگه شما پذیرفتی بساز و دعا کن درست شه،از هیچ انسانی نمیشه سلب اختیار کرد .مگر اینکه خودش نخواد کاری نکنه 

2810