2777
2789
نمیفهمن بخدا! باورت میشه؟ من موندم تو شعورشون. مثالهم زدم براشون حتی

با نفهم که نباید سر و کله بزنی ، مثل اینکه وایسی با الاغ بحث کنی ، کار خودتو بکن ، هروقت اومدن تخم مرغ ، والسلام

الان به حناجون۲ توضیح دادم اینقدر بیشعورن انگار نمیفهمن این چیزارو

پی هر سری تماس گرفتن و گفتن کجایی راستشو نگو.

یا هر دفعه شمارشون رو جواب نده. فکر کن خواب بودی یا حموم بودی اصلا ندیدی و نشنیدی زنگشونو.

معلوم نیست چجوری تربیت میشن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه وقتی باردار بودم سر یه قضیه ای دو ماه تونه مادرشوهرش موندم خیلی زحمتمو کشیدن. اوناهم خیلی خوبن ک ...

خب پس زنگ زدن بگو نیستم انقدر بگو تا متوجه بشن

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا صاف و ساده بهشون بگو شرایطشو ندارم یا اگر خیلی سختته بگو دارم میرم جایی یا خستم و حالم خوب نیستام ...

مهم نیست بخدا من زورم نمیاد از خوردنش ولی خیلی بد غذا میخوره سر اون تعجب میکنم یه خانوم چرا اینجوری باید باشه. وگرنه بله حق داری زشته لقمه مهمون رو بشماریم

امروزم تا بعد مدرسه پسرم پامو گذاشتم خونه پسره زنگ زده که من سرکارم میشه بری خونمون دخترم تشنج کرده زنمم تب کرده یه طرف افتاده برو ببریدش دخترمو بیمارستان منم هول کرده بود و استرس آخه دخترش خیلی خوشگله و نازه دلم سوخت بعد ده دقیقه زنگ زدم به زنش دیدم عادی حرف میزنه دخترشم با خنده گوشی رو ازش گرفت فرار کرد و میخندید! بچه ای که میگفت تشنج کرده! زنش گفت دارو دادم باز  تبش شدیده گفتم بذارش تو وان من میام. رفتم دیدم شوهرش رسیده خونه از سرکار و دخترشم اصلا تب نداشت. تو نیم ساعت تبش قطع شده بود! شاکی شدم به پسره چندتا حرف زدم و برگشتم . 

ممنون از همگی.

همین کارایی که گفتید انجام میدم از بس سواری دادم پررو شدن 

نیکی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند...

مهم نیست بخدا من زورم نمیاد از خوردنش ولی خیلی بد غذا میخوره سر اون تعجب میکنم یه خانوم چرا اینجوری ...

واقعا این حرکت نه تنها چندشه خیلیم بی ادبیه 

حتی بچه ها هم بهشون یاد میدن چجوری غذا بخورن 

واقعا این حرکت نه تنها چندشه خیلیم بی ادبیه حتی بچه ها هم بهشون یاد میدن چجوری غذا بخورن

از دهنشم وقتی حرف میزنه چندتا دونه برنج میپاشه بیرون بخدا اغراق نمیکنم ! 

یه چیز دیگه اینکه میخواد بفهمه بچه ببخشید ببخشید پی پی کرده انگشتشو میبره تو پوشکش بعد بو میکنه!!!

بهرکی اگر بگم فکرمیکنن دروغ گفتم.تاحالا البته آبروشو نبردم دوست ندارم.اینجاهم اگر میگم کسی نمیشناسه

2810