2777
2789

ما تا حالا مسافرت هیجا نرفتیم دوساله عروسی کردم تازه الان اومدیم بخاطر مبلم اومدیم ک مبل بخریم

شوهرم از امشب ک شب لوله شروع کرده ک چرا فلان روز فلان رفتارو با خانوادم کردی یا چرا اینو گفتی اونو گفتی 

حرفاییم ک با فامیلام و خانوادم حرف میزنم همه ور می‌دونه چون مثل احمقا می‌شینم جلوش همه چیو میگم هیچ راز و سیاستی ندارم بعدش میزنش توو‌ سرم

دلم برا خودم میسوزه ک هیچ عارو درد ندارم متنفرم ازش تا یکم باهام خوب میشه یادم می‌ره رفتارا بدشو باز خر میشم جلوش حرف میزنم بعد ب ضرر خودم میشه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بد سفره 

کاری نمیشه کرد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم شما بودی پسر فامیلتون تصادف کرد؟ حالا چطوره؟

اره عزیزم

اونم بدبخت تو کما همش بیهوشش می‌کنند ک‌درد نکشه کل بدنش شکسته کوفته خورد و خمیر شده اگر بنده بمونه هم فراموشی میگیره صدرصد اونم بدبخت تر از منه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

اره عزیزماونم بدبخت تو کما همش بیهوشش می‌کنند ک‌درد نکشه کل بدنش شکسته کوفته خورد و خمیر شده اگر بند ...

خوب میشه پس بیهوشی بهش میدن درد نکشه خدا رو شکر انگار هوشیاری اش بالا اومده 

ول کن دنیا دو روزه خودت ناراحت نکن

خوب میشه پس بیهوشی بهش میدن درد نکشه خدا رو شکر انگار هوشیاری اش بالا اومده ول کن دنیا دو روزه خودت ...

ان شاءالله خوب شده خدا به پدر و مادرش ببخشش بدبختا زندگی ندارن چندروژه

الان بگو حالا که آوردیم مسافرت خرابش نکنبذار دوتایی خوش باشیم رفتیم خونه صحبت می کنیم

بنظرت چیکار کنم می‌دونه من حرص میخورم نمیتونم بیخیال باشم عمدن زجرم میده 

ان شاءالله خوب شده خدا به پدر و مادرش ببخشش بدبختا زندگی ندارن چندروژه

نه خوب میشه نگران نباشید ببهوشی اگه دکترا بهش میدن پس داره خوب میشه که درد نکشه جوانه استخونش جوش میخوره خوب میشه نگران نباشید

نه خوب میشه نگران نباشید ببهوشی اگه دکترا بهش میدن پس داره خوب میشه که درد نکشه جوانه استخونش جوش می ...

ان شاءالله 

پس یعنی بیهوشی مصنوعی بهش میدن یعنی داره خوب میشه 

اره فقط میخوان درد نکشه

خب خداروشکر مرسی عزیزدلم خیالم راحت شد

2810