2777
2789
عنوان

بچه ها عاشقتونم بخدااا بگید چرا خیلی خوبید🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 78 پست

هم پوستت و هم اندامت واقعا خوبه فقط شکم داری

کجاش ایراد داره کاش اندام منم حداقل این شکلی بود

منو ببینی چی میگی

صورتنم بزار

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلاً می خوان دل طرف نشکنه دیگه..😬 ولی این که همیشه حقیقت رو بگیم قشنگ تره.البتّه اسی من مشکلی توی پوست سیاه یا سبزه نمی بینم.آدمای هستن که مثل ماست سفیدن ولی قیافشون زشته.آدمم هست سیاهپوسته ولی شبیه عروسکه.اندام خوب هم که با بدنسازی و رژیم غذایی سالم به دست میاد.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
مثلاً می خوان دل طرف نشکنه دیگه..😬 ولی این که همیشه حقیقت رو بگیم قشنگ تره.البتّه اسی من مشکلی توی ...

ولی واقعا خوب بود بنظرم عکسایی که الان داد رو ببینن

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

ای بابا بچه ها ما که تعارف نداریم خودم می‌دونم لاغرم شکم و پهلو دارم پوستم تیرست حرف حق و تو تاپیک ب ...

ولی توی این عکسا که بدنت خوب بود بنظرم رنگ پوستتم معلوم نبود 

تو باید شکم منو ببینی😂

ای بابا بچه ها ما که تعارف نداریم خودم می‌دونم لاغرم شکم و پهلو دارم پوستم تیرست حرف حق و تو تاپیک ب ...

من ک ندیدم پوستت تیره باشه

شکم و پهلو هم خیلیا دارن خب بری باشگاه اوکی هست ولی بدون باشگاه فرم بدنت خیلی خوبه

لطفا صورتتو بزار

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

ولی توی این عکسا که بدنت خوب بود بنظرم رنگ پوستتم معلوم نبود تو باید شکم منو ببینی😂

رنک پوستم اینه وایسا عکس بدم دقیق همون عکسی که اون یکی تاپیک گذاشتم و میذارم 

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
2810