2777
2789
عنوان

خرید خونه

120 بازدید | 36 پست

بچه ها من یک خونه بهم پیشنهاد شده یک چهارم قیمت بنظرتون درسته طلاهای بفروشم بخرم

خونه اطراف تهران یک میلیارد پولشه

همش طلا نیست پول پیش یک خونه دیگه ام و طلاهای با هم میشه یک میلیارد

خونه سمت واوانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم دنبال خونم سمته اندیشه اگه جور بشه طلاهامو با ماشینو میفروشیم یه خونم هم شهرستان داریم اگه خونه مورد نظرم پیداشه با فروش طلا و ماشین و اون مقداری پول نقدی که داریم کم بیاد خونه شهرستانمونم میفروشیم

متاهل🩷🍃
خونه نوساز ۹۰ متری دو سال بعد تحویل میده

پس پیش خریده ...خیلی دردسر داره

اول اینکه حتما باید بری دفترخونه که اغلب سازنده حاضر نمیشه بیاد و در این صورت طبق قانون جدید اگر مشکلی هم پیش بیاد شما حقی نداری ...

پیش خرید خیلی ریسکه بهدچند نفر می فروشن... تازه واوان ایا محله ی پیشرفت پذیری هست؟! 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
پس پیش خریده ...خیلی دردسر دارهاول اینکه حتما باید بری دفترخونه که اغلب سازنده حاضر نمیشه بیاد و در ...

از اون لحاظ مطمئنه

فقط محلش یکم پرته

الان خونه اونجا سه و نیم که برای ما یک در میاد

اینی چون یک چهارم قیمته وسوسه شدم

این یک چهارم قیمت اصلا مهم نیست.

مهم اینه ملکارزشمند باشه یعنی منطفه ی خوبی باشه. نقدشوندگیش خوب باشه. ارزش افزوده ش بالا باشه ‌‌‌ 

اگر ملک ارزنده نباشه طلا بهترین سرمایه س با سود دهی بیشتر از ملک 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
2810