2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخت تر چیزی بود که فکر میکردم.ولی دلت برای روزهای سختی هم که گذشته تنگرمیشه

یکم توضیح بدید ماهایی ک وواقدامیم بفهمیم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

واقعا رویایی نیست، مسئولیتش، تربیتش، ترس از ایندش، بزرگ کردنش و مراقبت هاش و سلب آزادیت و نگرانیهای همیشگیت راجع ب فرزندت، هیچکدوم توی رویا جا نمیشه، اینا واقعا سخته، 

زیباترین حس دنیاست من تا سی سالگی بچه نمیخواستم هیچ وقتم ادم عاشق بچه ای نبودم ولی الان همه اش میگم خدایا من قبل پسرم اصلا نمیدونستم عشق چیه مهربونی چیه اصلا چطور زندگی میکردم... 

اینم بگم به شدتم سخته چون خییییلی در قبالش مسیولی

ببین دهنت سرویسه... دیگه واژه ای به ذهنم نیومد... اولش که نوزاده خوابش تنظیم نیست، کولیک داره، دل درد داره، بعد مرحله دندون درآوردن که همه چیو میکنه تو دهنش و اسهال میشه و بعد راه افتادن که وای پوستت کندست بعد از جیش گرفتن بعد اذیت کردناش، بیش از حد انرژی داشتن و بازی کردن، و به هم ریختن خونه زندگی و ....... حالا میره مدرسه و تو دوباره از اول باید صبح زود پاشی و پا به پاش درس بخونی و کاردستی درست کنی و  کم کم پررو میشه و تو دیگه حریفش نیستی و تو روت وایمیسه... من الان تو این مرحلم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

توضیحات منو ببین جامع و کامل

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بیخوابی هاش.پسرم چهارماهشه،اینکه سه ماه اول تقریبا اصلا مال خودت نیستی.دوماه اول هرشب با پسرم روشن شدن هوا رو میدیم ولی اون روز و شبش رو نمیدونست!مدام نگران که ایا خوب ازش مراقبت میکنم؟ولی کم کم اوضاع بهتر میشه قوی میشی.قلق بچت دستت میاد.از هر گریش دستت میاد که الان چی میخواد،خوابش میاد،گرسنشه،یا جاش خیسه.دنیات عوض میشه ولیبا همه اینا یه لبخند که بهت میزنه همه چی یادت میره.پر از معصومیت هستن بچه ها

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
ببین دهنت سرویسه... دیگه واژه ای به ذهنم نیومد... اولش که نوزاده خوابش تنظیم نیست، کولیک داره، دل در ...

خخخ هیچ خوشی نداش ینی؟

اگ بچه نمیاوردی چ میکردی تااخر عمر ک نمیشه بدون لچه من ۷ ساله بچه نیاوردم زندگی یکنواخته دیگ خستم ازمساف تای دونفری ا

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

2810