2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنید 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

حاجتت اگه نی نی هست امشب میخوام مدیتیشن کنم اسمتو بگم

یا بهم توضیح بده برا خودم انجام بدم 

چون من تله پاتی اینا زیاد گوش میدم 

هر چیز که در فهم تو آید ، آن بود مفهوم تو🌏🍀
یا بهم توضیح بده برا خودم انجام بدم چون من تله پاتی اینا زیاد گوش میدم

متمرکز شو رو تنفست فقط ورود و خروج نفست رو ببین

بعد تک تک اندام های بدنت رو اروم کن تمرکزتو ببر رو پاهات همینطور بیا بالا شکم دستا سر

کلا ک اروم شدی فکری تو ذهنت نمیاد اگه اومد فقط بهش اگاه باش دنباله فکرت رو نگیر

بدنت ریلکس میشه و خودت هوشیار هستی 

میری حالت الفا 

هرچیزی ک دلت میخواد رو تصور کن

متمرکز شو رو تنفست فقط ورود و خروج نفست رو ببینبعد تک تک اندام های بدنت رو اروم کن تمرکزتو ببر رو پا ...

مرسی عزیزم ❤️

بازم امشب انجام دادی منم یادت نره 

ان شالله هر چی میخوای برات پیش بیاد💚

اسمم نازنین

هر چیز که در فهم تو آید ، آن بود مفهوم تو🌏🍀

برای منم انجام میدید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 

شما از مدیتیشن ج گرفتید من برام سخته ...سنم بال رفته برای نی نی دیگه روم نمیشه حتی بگم در حق من لطف کنید دعا کنید لطفا❤🙏🏻

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
بله😍

عزیزم ..🙏🏻🙏🏻🙏🏻💞💖

2810