2777
2789
عنوان

نامزدم زبون بازه یا منو دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 93 پست
خب عزیزم تو هم می دونستی آینده داره که با ۱ تومن زنش شدی، درسته؟

نه عزیزم من قبل از هرچی انسانیت برام مهم بود ،وگرنه کدوم دختری خاضره از جشن عروسی بگذره ،یا از خیلی چیزای دیگه،که در آینده ای که کسی ازش خبر نداره شاید له یه جایی برسه؟

طلا واسه چه مناسب یا مراسمی؟خب به موقع اش طلا می‌خرن دیگهقول دادن واسه چی؟وقتی انقدر این چیزا واست م ...

گفتن ایران خودرو ماشین نوشتیم ی ماه دیگه در میاد باباش خودش داره گفت اینم واسه پسرم حالا میگه بفروشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم من قبل از هرچی انسانیت برام مهم بود ،وگرنه کدوم دختری خاضره از جشن عروسی بگذره ،یا از خیلی ...

درسته خیلی هم عالی ولی اگه بیسواد بود یا کار نبود یا به آینده ش شک داشتی قبول میکردی؟ 

در گرما و سرما سخته / موقع حمل وسایل سخته موتور فقط دست اقاست خانم نمیتونه استفاده کنه امنیت ماشین ...

درسته سختی های خودش رو داره اما میتونه اسنپ بگیره حالا تا موقع ای که بتونن بگیرن ماشین

گفتن ایران خودرو ماشین نوشتیم ی ماه دیگه در میاد باباش خودش داره گفت اینم واسه پسرم حالا میگه بفروشی ...

مدل ماشینی ک نوشتن چیه ؟

و اینکه حالا ماشین دراومده یا تاخیری خورده یا کلا ثبت نام نکردن ؟

برای چی گفته حالا حالاها ماشین نه ؟ 

شغل خودش چیه خودش نمیتونه بخره یعنی حتما باباش باید بخره

سربازه ۹ماه مونده 

باباش اومد خاستگاری گفت من ساپورت میکنم ی چندماه صیغه باشن بعد 

ی چندبار رفت و آمد کرد دید بابای من دوتا ماشین داره مبل سلطنتی و اینا شروع کرد ب نداری که من ندارم بدم

دوستان ! اسی تا حدودی حق داره خوب دلش میخواد قبل ازدواجش شوهرش ماشین داشته باشه تا حداقل از قضیه حمل ...

نمیدونم چرا اینجا اینجوریه 

تا ی حرفی میزنی عقده ای و اسکل اینا بارت میکنن سطح فرهنگ صفر 

حرف من فقط اینه اگه نمیتونستید قول نمیدادید اونم جلو بابام همین 

خب حللا مگه چی میشههه با موتور برین اینور اونور دونفر هستین خیلی خوش میگذره بخداماشین هم میخرید انشا ...

۲۵ 

حرف من ماشین نیس 

حرف من اینه چرا جلو بابام قول دادید ک بزنید زیرش

بنظرم

عقد نکنین ای کاش صیغه اش هم نمیشدی

اصلا اصلا رابطه جنسی انجام نده به هیچ عنوان

و صبر کن تا تکلیف شغل و ماشین و خونه مشخص شه بعد غقد کن

پسر سرباز اصلا نباید زن بگیزه وقتی نه شغل دارع نه ماشین نه خونه

یا خیلی دوستت داشته یا ققط کف سوراخ بوده که اومده خاستگاری

2810