بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر جا پیش بیاد ، حتی میشه یه زیرانداز بزنیم زیر بغل بریم پارک ، دوچرخه سواری ، کوه ، گاهی وقتا شهربازی و سینما ، مهم حال خوش گذرونیه و آدم پایه ، حتی یه املت صبح جمعه تو پارک هم کیف میده
وای دقیقا مرد بد دل و بی حوصله و اکثر مادردوست دمار از روز گار زن درمیارن
اره من تو همچین خونه ای بزرگ شده بودم بددل شکاک متعصب و و و
اما تازه چند ساله میفهمم آزادی های اولیه چیان ک من ازش هیچی نمیدونستم
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
هر جا پیش بیاد ، حتی میشه یه زیرانداز بزنیم زیر بغل بریم پارک ، دوچرخه سواری ، کوه ، گاهی وقتا شهربا ...
مام با مترو از اینور شهر میریم بالا شهر ب آوای نشستن رو چمنا و خوردن یه چایی تازه با یه بچه همه چی هم میبرم با خودم زیرانداز و فلاسک و میوه و تنقلات و.. 😂
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
مام با مترو از اینور شهر میریم بالا شهر ب آوای نشستن رو چمنا و خوردن یه چایی تازه با یه بچه همه چی ه ...
به آوای =به هوای
و منی ک تو همچین خونه ای بزرگ شدم دوباره رفتم تو خونه بدتر! من حتی موهامو مدل بزنم کوتاه کنم بحثمون ...
ای وای چقد سخت
پوئن مثبتش چیه
شوهر منم اخلاق گند زیاد داره عصبی و زودجوش اما چون تو خونه تنبله و وقتی گوشی میگیره دستش وارد زندگی نباتی میشه 🤣دیگه من هرکار بخام میکنم
میزارم تو ساک بچه😂البته فلاسک نوزادی بچم بود زیرانداز هم ملافه
شوهرم موقع نشستن میگف واقعا اینهمه چیز چجوری آوردی 😂
مام با مترو از اینور شهر میریم بالا شهر ب آوای نشستن رو چمنا و خوردن یه چایی تازه با یه بچه همه چی ه ...
واقعا آدم باید خودش حالش خوب باشه و اهل خوشی، اینو یه آقای مسن بهمون میگفت ، گفت ربطی به پول نداره ، ما بچه بودیم ی کوکو هم داشتیم میبردیم پارک میخوردیم چقدر خوش میگذشت ، الآنم خدا بیشتر داده سفر خارج هم میریم واسه تفریح ، مهم اینه بلد باشی از زندگی لذت ببری