فرض کنید یک همکلاسی پسر دارید که تنها درسی که باهاش دارید دوشنبه هاس و طرف ادم بشدتتتتت ساکت و درونگراییه و نه با دختر و نه با پسر حرف نمیزنه و خیلی ادم مغرور و تخسی هم هست و شما هم بشدت روش کراش دارید اگه فردا بیاد میشه شیشمین جلسه ای که میبینیدش از اونجاایی که طرف نه دوستی داره نه هیچی شما به عنوان یک دختر چطور پیشقدم میشید؟ راستی پسره نه جزوه مینویسیه نه هیچیی پس نگید بحث جزوه رو پیش بیار یه سوالی یا حرفی که این زبون بسته نطقش باز بشهه ببینم دردش چیه
تو نمیتونی ذاتش رو عوض کنی اون کم حرفه کلا ولی میتونی ببینی خودت حرف میزنی واکنشش چیه
خودم حرف میزنم با دوستم سر کلاس همش کلافه میشه هوف هوف میکنه ولی بازم اعتراضی نمیکنه تنهاا حرفی که تو این شیش جلسه زد رو کرد بهم گفت استاد اومد سر کلاس یا نه تمام شد رفت
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چراا نشناسه تو ی شهرک پسرا حتی پلاک خونه دخترا رو میشناسن این تو کلاس نشناسه بعید
عهه بنظرتت بگم میفمه کیمم؟ اسمم یکم عجیب غریبهه شاید تو ذهنش نمونه البته دوستم اینقدررر با صدای بلند تو کلاس هر جلسه صدام میکنهه فک کنم تو ذهنش مونده باشم