2777
2789
عنوان

بچه ها بخواید یه پسر زبون بسته رو به حرف بیارید چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 77 پست
تو نمیتونی ذاتش رو عوض کنی اون کم حرفه کلا ولی میتونی ببینی خودت حرف میزنی واکنشش چیه

خودم حرف میزنم با دوستم سر کلاس همش کلافه میشه هوف هوف میکنه ولی بازم اعتراضی نمیکنه تنهاا حرفی که تو این شیش جلسه زد رو کرد بهم گفت استاد اومد سر کلاس یا نه تمام شد رفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جلوش یهویی مثلا دستتو ببر یا بیفت رو زمین ببین میاد کمکت

بیفتم رو زمین بنظرتتت؟ فردا امتحان کنم؟ اون روز زیپ کیفم رو تا ته باز گذاشتم اصلا بهم هیچی نگفت که مثلا زیپت بازه یا فلان و این حرفا

خودم حرف میزنم با دوستم سر کلاس همش کلافه میشه هوف هوف میکنه ولی بازم اعتراضی نمیکنه تنهاا حرفی که ت ...

شوهر منم خیلی کم حرفه بزور باید ازش حرف کشید حتی دوران نامزدی من ی چی با خنده تعریف میکردم و با هیجان زیاد

ی دفعه میگفت پاشو بریم حوصلم ن سر رفت

بخدا هنو بروش میارم میگه نه من نبودم 😁😄😄😄

کلا باید کنار بیای باهاش و بدونی زیاد حوصله حرف زدن نداره 

چراا نشناسه تو ی شهرک پسرا حتی پلاک خونه دخترا رو میشناسن این تو کلاس نشناسه بعید

عهه بنظرتت بگم میفمه کیمم؟ اسمم یکم عجیب غریبهه شاید تو ذهنش نمونه البته دوستم اینقدررر با صدای بلند تو کلاس هر جلسه صدام میکنهه فک کنم تو ذهنش مونده باشم

طرف ففقط کم حرفه ولی آدمه بخداوالا دشمن آدمم بیفته رو زمین آدم میره ببینه چش شده😐😁

عزیزم همون لحظه که میوفته دستشو میگیره اگه حالا خون اومده باشن میرن دستشویی یه اتفاقی میوفته😁

بیفتم رو زمین بنظرتتت؟ فردا امتحان کنم؟ اون روز زیپ کیفم رو تا ته باز گذاشتم اصلا بهم هیچی نگفت که م ...

😂😂سالمت رو تحویل نمیگیره میفتی اسیب دیدت رو چجوری تحویل بگبره😂بنظرم برو بیفت رو صندلی اونو بنداز زمین بعد بگو ببخش چشام ی هو سیاهی رفت😂

طرف ففقط کم حرفه ولی آدمه بخداوالا دشمن آدمم بیفته رو زمین آدم میره ببینه چش شده😐😁

بقران این عین خیالش نیست طرف روبه روش خودشو از طبقه دهم برج پرت کنه پایین این همینطور ریلکس و نرمال نگاش میکنهه پسر اینقدر بدقلق اه پدرم در اومد

بیفتم رو زمین بنظرتتت؟ فردا امتحان کنم؟ اون روز زیپ کیفم رو تا ته باز گذاشتم اصلا بهم هیچی نگفت که م ...

نه نگا بذار کلاس خالی شه اگه خودش میشینه توکلاس بعد برو بیرون سریع بیا داخل که انگار یچیو جا گذاشتی بعد طبیعی بیوفت نتیجه شو به منم بگو 

شوهر منم خیلی کم حرفه بزور باید ازش حرف کشید حتی دوران نامزدی من ی چی با خنده تعریف میکردم و با هیجا ...

خخخخخخخخخ چقدر خندیدم با این حرفتونن من هرچقدر پرحرف و هیجانی ام طرف مقابلم برعکس منهه دقیقا مثل داستان شماا

2810