2777
2789

بچه طلاق 

مادرم شانس نیاورد مادرم خیلی زحمتمو کشید موند ب پام تا عروسی کردم بعد خودش عروسی کرد با ی مرد پست عوضی که بعد عروسی چهره واقعیش رو نشون داد ی مرد خیانتکار پست

پدرم ک معتاد بددل بود همیشه ب شدت در قفل میکرد رو مادربزرگم ( مادر خودش ) مادرم دیگه طاقت نیاورد طلاق گرفت.....

الان بابام کمپ خونه پدریشو فروختن وکالت تام بلاارض گرفتم ازش ک حقشو بالا نکشن چون اعتیاد شدید داشت بردمش کمپ 

از اون طرف عموهام میخوان حقمون بخورن من شهر غریب زندگی میکنم می‌خوام واسه بابام نزدیک خودم خونه بگیرم با شوهرم روابطش خوبه عموهام حسودن میگن نه

از اون ور اومدم شهری ک مامانم زندگی می‌کنه از بس شوهرش پست نرفتیم خونش با شوهرم اومدیم هتل چی بگم از احترامایی ک گذاشتیم به شوهر مامانم الان جلو شوهرم شرمندم

مامانمم دوتا پسر داره داداش دارم نمیتونه جدا شه همش گریه می‌کنه از دوریم فردا میرم دم خونه ببینمش برگردم شهرم چقدر بدبختم من اینا خلاصه بود.....شوهرم تا یچیز بگم بهم تنا میده زخم زبان میزنه آبروم رفته

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا 

ولی دلم برا مادرت سوخت 

کل زندگیش تنها بود

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

کاش مثل مردم شانس داشتم خونه پدر داشتم مامان بابام منتظرم بودن.... الان دوستامون فکر میکنند من اومدم خوش گذرانی پیش خانوادم نمیدونن اومدیم هتل !!

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

تنا: طعنه خوزستانی هستی؟ دزفول؟

اهوازم گلم

ای بابا ولی دلم برا مادرت سوخت کل زندگیش تنها بود

نمونه بارز:  خیلی از خانما بعد طلاق فکر میکنن گل و بلبله نمیدونن همون شوعهر معتاد اولی بهتر از دومیه 

مادرت میموند خونه همون باباتو میفرستاد کمپ بهتر بود براتون

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
هتل چه اشکال داره ول کن فرض کن اومدی مسافرت

کاش مثل مردم شانس داشتم خونه پدر داشتم مامان بابام منتظرم بودن.... الان دوستامون فکر میکنند من اومدم خوش گذرانی پیش خانوادم نمیدونن اومدیم هتل !!

نمونه بارز: خیلی از خانما بعد طلاق فکر میکنن گل و بلبله نمیدونن همون شوعهر معتاد اولی بهتر از دومیه ...

ب قول مامانم بخت آدم عوض نمیشه 

فوقش کوچه عوض میشه ،خونه بخت همونه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
2810