2777
2789
عنوان

آویزون جیب پسرا بودن

303 بازدید | 25 پست

من 23 سالمه 5 ساله کار میکنم حقوقم از اکسم حداقل 3 برابر بیشتر بود به نظرتون میتونم آویزون جیب پسری بشم ک حقوقش 5 تومنه؟؟ آخه یه چیزایی میگید ها خرج کردن تو رابطه 2 طرفس یعنی چی مگ دوس دختر خرج میکنه مگ دوس پسر خرج میکنه بله باید خرج کنن

این تفکرات چیه اومده ک نه نباید خرج کنیم تو رابطه نه نباید فلان کنیم آویزون نباشیم فلان باشیم رابطه خرج داره چه برای پسر چه دختر😐

این چه مدلیه ک تا یکی خرج میکنه واسه رابطش جبهه میگیرید ک نهههه نباید خرج کنی

چرا نباید خرج کنه 

وقتی من فلان چیزو میخرم 10 میلیون کادو میدم به پسره 

باید اونم بده 

یعنی چی ما میگیم در قبال اون کادو ک دادیم انتظار داریم سریع جبهه میگیرید میگید آویزون😐

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

اگه دو طرفه باشه هیچ اشکالی هم نداره 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی ک ب هوای پول و اینکه طرف براش خرج کنه بره تو رابطه همون بهتر ک هیچ وقت نره

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بنده خدا کجا کار میکنه ماهی 5 تومن میگیره 😐😐🫥

پیکم الان هفت تومن میدن بهش 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

عزیزم چون آقایون جنبه شو ندارن وقتی پول تو دست و بالشون بمونه میرن برا کسی خرج میکنن که احساس کنن اون نیاز داره نه تو . البته کسایی که قصدشون ازدواجه نه اون روابط یکی دوروزه 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

اگه دو طرفه باشه هیچ اشکالی هم نداره

دقیقا 

ولی انتظار دارن زن برای مرد بکنه خوبه ولی مرد برای زن بکنه طرف آویزون جیب طرفه

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

آویزون به کسی میگن که خودش هیچ حقوقی نداره و توقعات نجومی از پسر مردم داره

چند وقت پیش همینجا یکی میگف دوس پسرم طلا خریده برام کم نیس؟اخه بقیه ماشین میخرن برا دوست دختراشون😐

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
بنده خدا کجا کار میکنه ماهی 5 تومن میگیره 😐😐🫥

مثلا عرض کردم 😂

کسی ک ب هوای پول و اینکه طرف براش خرج کنه بره تو رابطه همون بهتر ک هیچ وقت نره

نه ما داریم وقتی رو میگیم ک وارد رابطه شدن 2 طرف

دقیقا ولی انتظار دارن زن برای مرد بکنه خوبه ولی مرد برای زن بکنه طرف آویزون جیب طرفه

کی ما همچین حرفی زدیم ؟تو توی تاپیک قبلی گفتی چکار کنیم دوست پسر خرج بکنه حرفی از خرج دو طرفه نزدی برای همینم همه گارد گرفتن 

عزیزم چون آقایون جنبه شو ندارن وقتی پول تو دست و بالشون بمونه میرن برا کسی خرج میکنن که احساس کنن او ...

آخه زن برای مرد خرج کنه اوکیه ولی برعکسش ک میشه میگن طرف آویزون و.. 

آویزون به کسی میگن که خودش هیچ حقوقی نداره و توقعات نجومی از پسر مردم دارهچند وقت پیش همینجا یکی میگ ...

پسری این کارو میکنه که این پولا براش پول خورده و صدقه باشه در غیر این صورت عمرااا انقدر خرج نمیکنن برای کسی 

آویزون به کسی میگن که خودش هیچ حقوقی نداره و توقعات نجومی از پسر مردم دارهچند وقت پیش همینجا یکی میگ ...

نه داستان اینه زن برای مرد خرج کنه اوکیه ولی برعکسش ک میشه میگن طرف آویزون 

کی ما همچین حرفی زدیم ؟تو توی تاپیک قبلی گفتی چکار کنیم دوست پسر خرج بکنه حرفی از خرج دو طرفه نزدی ب ...

ببین در کل بهت بگم وقتی وارد رابطه بشی اینجوری نیست ک من چقدر بدم تو چقدر بدی 

اینو هم جدیدا یاد گرفتید مگه باید دوست پسر خرج کنه و.. 

2810