2777
2789

عزیزان این حکمه بنده تمام حقم و بذل کردم از اضایه حق طلاق که آقا نداد قاضی پرونده با عسرو حرج حکم دادن العان بنده سوالم اینه ایشون رفتن اعتراض دادن چی میشه لطفاً نظرتون و تجربه تونو بگین لطف بزرگی میکنید دلشوره دارم شدید .

می خواد برگردی؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا چار سال من شاکی شدم از شوهرم و مهر و نفقه خودم و بچه هام گزاشتم اجرا چی میشه اخرش مهریه چقد میدن

اولین کاری ک باید کنی فورا برو اموال شوهرت و در بیار از سبت اسناد 

نه به طور کل میخواد اذیت کنه که مثلا تو دادگاه میگه طلاق نمیدم

وقتی حکم اومده دیگه دارع وقتشو هدر میدع اگه دادگاه خواستنت نرو ببین چی میشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چرا چار سال من شاکی شدم از شوهرم و مهر و نفقه خودم و بچه هام گزاشتم اجرا چی میشه اخرش مهریه چقد میدن

ایشون راضی به طلاق نبودن بنده درخواست دادم ، اگه اموال شوهرتون و در بیارین خیلییی به دردتون میخوره چشم بسته محکومه که تماما بده 

اموالی نداشت درمورد سکه اطلاعی نداری ؟

عزیزم نفقه ماهیانه باید پرداخت بشه نشه حکم جلب میدن بهت ، اما مهریه و سکه سالی یک عدد فک کنم عزیزم مال من پول نقد بود 

2810