دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگر هستی تاپیک یکی مونده به آخر منو ببین نظر بده 😂
درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂
نمیدونم جو خونوادگیتون چطوره ولی من با اینکه هرگز هیچ مشکلی با همسرم و خونواده ش نداشتم تا حالا ولی فکر میکنم اگه این کاروبکنم یا شوهرم این کارو با خونواده م بکنه دیگه به جز طلاق اتفاق دیگه ای برامون نمیفته😂
ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌
عزیزم درکت میکنم الان خعلی ناراحتی من نمیگم ناراحت نباش اما میگم خشمتو کنترل کن که بهترین تصمیم رو بگیری عزیزم... منم از خانواده شوهر ناراحت شدم حس تو رو داشتم لما پخته رفتار کن پس گزفتی مهم نیس دیگه گذشته گذشت..ولی این رفتار الانت نا پخته است بزرگوار نکن