من باهاشون قهرم وخونشون نمیرم سر حاملگی من استراحت شدم ومادرم زمین گیر بود اون مدت مادرشوهرم اومده بود پیشم یه مدت همش ب شوهرم اینو میگه ک اومدم وفلان وظیفه مادرش بود همه مادرشون میره دلم خیلی گرفته نمی بخشمش
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من استراحت مطلق بودم مادرشوهرم یک لیوان آب دستم نداد ، همش نیش و کنایه میزد استارتر بازم مادرشوهرت ...
لعنت بهش میخام صدسال اشتی نکنم ای کاش نمیومد اومد خورد خابید یه بشقاب غذا داد بمن خیلی کار شاخی کرد یعنی کار زیادی نکرد دوهفته پسرشو نگه داشت من دختر مردم اون مادر مادری ک منت بزاره برای پسرش کاری کرده صدسال نباشه بهتره
خودت زیادی پرتوقعی به نظرم.من دو تا بارداری و زایمان و شاغل بودن و الآنم همسرم شهر دور ماموریته.همه ...
پرتوقع چی هستم میشه بگی کسی ک میاد کمک انقد منت نمیزاره مادرم مریض بود ولبه مرگ چطور میومد کمکم پس وظیفه ای مادر پسر نداره فقط دنیا بیارن تموم شما ک نمیدونی چ کارایی بامن کرده چشم نداره شوهرم دوسم داشته باشه