2777
2789
عنوان

میخوام به همکلاسیم بگم 😁

146 بازدید | 7 پست

میخواستم بهش بگم:: اونسری ینفرازمن پرسید که واسه محی کادومیخری یانه، بعد منم بخاطراینکه توی یه شرایطی بودم که نمیتونستم فکرکنم (خوردم زمین) به سوالش جوابی ندادم. (درصورتی که گفتم کادو نمیخرم) 

بعد میگم که:: یادحرف تو افتادم که میگفتی محی تینت و بغل دوست داره. بهش فکرکردم میخواستم اینو بخرم

نظرتون چیه؟ اگه من بگم ینفرپرسید، ممکنه کنجکاو بشه بدونه اون ینفرکی بوده؟ اینجوری هم به احساسات اون اهمیت دادم هم به نظرخودم

اینطوری میخام سرصحبت روبازکنم کلا دخترای خوبین دنبال بهونه‌ام باهاشون حرف بزنم درواقع بهونست 😂

تازه این دختره محی جریان داره‌ها، توضیح دادم

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

چقدر پیچیدهمغزم رگ به رگ شد

ببین من ینفرهست که ازش خوشم میاد

یدونه دوست داره، اسمش دیناست

من معمولا به هربهونه منتظراینم که با دینا حرف بزنم چون خب.. یه رابطه ای بین منودوستش هست

حالا دینا یه دوست دیگه هم داره اسمش ایرجی‌هست

ایرجی، دویه تاازدوستای دیگش میدونن من کراش دارم روی طرف

بعدش ایرجی ازمن پرسید که واسه کراشت کادو میخری یانمیخری؟ من گفتم نه

حالا میخوام اینو به دینا بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من ینفرهست که ازش خوشم میادیدونه دوست داره، اسمش دیناستمن معمولا به هربهونه منتظراینم که با دین ...

خب بنظر من بازی جرات حقیقت کنین یبار و از دوستات بخواه که بپرسن کراش داری و اول اسمش چیه

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد
خب بنظر من بازی جرات حقیقت کنین یبار و از دوستات بخواه که بپرسن کراش داری و اول اسمش چیه

نه انقدر صمیمی نیستم جرعت حقیقت بگم که