2777
2789
عنوان

من با یه گاو ازدواج کردم 🐄🐄🐄🐄

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 105 پست

خدا بهت ارامش و استقامت بده استارتر 

انشالله این دوران بگذره 

من ازدواج نکردم و تجربه ندارم و شاید درست نباشه در مورد چیزی که تجربه نکردم نظر بدم و راهنمایی کنم 

امیدوارم دوستانی که تجربه دارن راهنمایی ات کنن

اصلا میگه من نمی تونم چند بار بگم نمی تونم . من از زندگی راضی نیستم این زندگی هست که تو مجردی داشتم ...

همونجور که دوستان گفتن ، هفته ای یکبار کارگر بگیر ، پیشنهاد رابطه ی جنسی هم خودت بده ، با روی باز ، هرچند خودت بی میل باشی ، بعد کم کم همون جور که دوستمون گفت ازش کمک بگیر ، تنها راهش همینه ، مردو باید با سیاست نگه داری ، من نمیگم شوهرت حق داره ، ولی اگه میخوای زندگیو نگه داری ، این راهشه ، فکر کنم پولتو تو‌ خونه خرج نمیکنی که ناراضیه ، درسته ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو یا اندازه حقوقم بهم ماهیانه بده برا خودم که سرکار نرم یا اینکه برای خونه کمکی بیار هفته ای یکی د ...

میگه در توانم نیست ماهیانه مشخص بدم ،هر چی پول هست برای هر دو تامونه هر وقت خواستی بگو بدم 

کمکی رو هم میگه نمی‌خوام کس غریبه ای بیاد خونه ام رو تمیز کنه 

نه عزیزم ایشون هم خدا رو میخواد هم خرمارو خانوم همه کار بکنه از شغل و بچه داری و اشپزی ،شب هم برای ...

واقعا نمیدونم بعضی از نرها چشونه

اسم مرد ک نمیشه گذاشت روش

من راهکاری ندارم🦦

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

همونجور که دوستان گفتن ، هفته ای یکبار کارگر بگیر ، پیشنهاد رابطه ی جنسی هم خودت بده ، با روی باز ، ...

همش خرج خونه میشه

با حقوق خودش اقساط میدیم با پول من مخارج رو می گذرونیم

خدا بهت ارامش و استقامت بده استارتر انشالله این دوران بگذره من ازدواج نکردم و تجربه ندارم و شاید درس ...

ممنونم 

من از وقتی ازدواج کردم روی خوش زندگی رو ندیدم ، همش چالش های پیش پا افتاده ، اعصاب خوردی .

قبل ازدواج هم بهم خوش نمی گذشت 

ولی برگردم عقب هرگز ازدواج نمیکنم !

خدا بهت ارامش و استقامت بده استارتر انشالله این دوران بگذره من ازدواج نکردم و تجربه ندارم و شاید درس ...

ممنونم 

من از وقتی ازدواج کردم روی خوش زندگی رو ندیدم ، همش چالش های پیش پا افتاده ، اعصاب خوردی .

قبل ازدواج هم بهم خوش نمی گذشت 

ولی برگردم عقب هرگز ازدواج نمیکنم !

با کدوم حس رابطه داشته باشیممن که کلا دیگه خاموش شدم خودش هم کم کم می خواد

یکم بار کارهات رو کم کن 

با مهربونی ازش بخواه که کارگر بیارید هفته ای یا ماهانه خونه رو تمیز کنه 

بگو میخوام انرژیم بیشتر باشه بیشتر بهت برسم 

باید سعیتو بکنی تا زندگیت رو حفظ کنی وقتی مردت از نیازهاش میگه و غر میزنه یعنی ترو میخواد نذار به جایی برسه که از خواستنت خسته بشه 

پس دیگه دردش چیه ؟؟ من فکر کردم پولتو‌ پس انداز میکنی که اینقدر شاکیه 😐

طلبکاره فقط طلبکار 

بخاطر این حجم از فشار روحی خستم چون عشقی هم نمی بینم انگیزه ای ندارم 

میگه اول تو محبت کن 

اول تو بغل کن

اول تو عشق بده

خسته نباش

افسرده نباش

بچه رو خوب بزرگ کن 

درک ام کن 

بفهم منو 

دیگه نمی کشم

پس دیگه دردش چیه ؟؟ من فکر کردم پولتو‌ پس انداز میکنی که اینقدر شاکیه 😐

شرایط اقتصادی از حق نگذریم روز به روز داره بدتر میشه… 

الان دو نفر کار هم کنن بازم اخر ماه هشتشون گرو نهشون هست.

صد درصد شرایط برای اقا هم رو به راه نیست 

ولی چاره ای جز درک متقابل و همکاری به نظرم نمیرسه

خونه پر چسبه 🙂 من منتفرم از موش من خیلی می ترسم از موش اصلا آرامش ندارم

سم لواشکی بگیر دستکش دستت کن چندجای خونه تیکه هاشو بذار موش عاشقشه میاد میخوره تشنه میشه میره دنبال آب از خونه میره بیرون 

فقط سینک رو خشک کن شبا و شیرهای آب رو خوب ببند 

چسب موشا دیگه الکی شدن مخصوصا موش بزرگ باشه نمیگیره

خیلی سخته..میای خونه از سرکار تازه شغل دومت شروع میشه خونه داری! بعدش بچه داری و اخر شب شوهر داری....

مگه چقدر انسان توان داره...من درکت میکنم حداقل یکی باشه دلداری بده نه این که بگه میخواستی نری!

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
2810