2777
2789
عنوان

تا میتونید بد باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 30 پست

حرفت درسته صد در صد 

اما من خیلی دلسوزی میکنم واسه شوهرم 

تازه بد برداشت میکنه

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درمورد همسر های خودتون حداقل اینجوری نظر بدید ادم چیزی نگه!

امضات مربوط بتایپیکه چ جالب

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

ببخشید من انقد خلم‌خرج کردن بلد نیستم😂برای دوس پسرمون چطوری خرج بتراشیم؟؟

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽

حق مینوازی👏👏👏

مردا انقدرم🤏جنبه ندارن 

با پوست گوشت و استخوانم تجربه کردم 

تا میتونید خرج کنید و خوب بخورید و خوب بپوشید 

به اندامتون برسین همیشه سعی کنید از شوهراتون سر تر باشین...سیاست داشته باشین...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

پس اینده بچه مون چی میشه ؟ بخوایم فقط برای خودمون خرج بتراشیم و اصلا قناعت نکنیم به نظرم حد وسط خوبه ...

قناعت میخای بکنی؟

پس انداز مخی داشته باش برای خودت

ن اینکه جمع کن تو جیب اون

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون
قناعت میخای بکنی؟پس انداز مخی داشته باش برای خودتن اینکه جمع کن تو جیب اون

من شاغل بودم با پول خودم ملک خریدم به نام خودم

ولی برای همسرمم تا مدتی یه مقدار سرمایه جمع کنه قناعت میکنم چون در واقع همون سرمایه ی اونم برای من و بچه هامه 

میدونم متاسفانه درست میگی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
قربون دهنت.....این حرفتو باید با آبطلا نوشت و قاب کرد و بر دیوار کوب جهان نصب کردواقعا حرفت حقه..... ...

میتونی مثال بزنی چه کاری مثلا برای بچه افراطه ؟

چون من به شخصه برای بچه هام دارم هرکاری میکنم البته کوچیک هستنا

من شاغل بودم با پول خودم ملک خریدم به نام خودمولی برای همسرمم تا مدتی یه مقدار سرمایه جمع کنه قناعت ...

خب درسته حرفتون

ولی اگر برای خودتون باشه قابل اطمينان تره

چیزایی ک شمام دارید برای همتونه ولی تو دست شماس و این خیال یک زنو راحت تر میکنه

البته این نظر منه🌷🌹با احترام ب نظر شما

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون
2810