2777
2789

دخترم کلاس اوله خیلی اذیت میکنه توی مشق نوشتن ، خیلی خیلی 

دیگع انرژی ندارم بخدا 

امشبم ننوشت 

پیام دادم ب معلمش گفتم اگه صلاح میدونید یه ستاره ازش بگیرید ک دفعه دیگه مشقشو بنویسه بره مدرسه ، از طرفیم خیلی ذوق ستاره هاشو داره منتظره زودی بشه ۱۰ تا جایزه بگیره 

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه های امروزی انرژیشون زیاده تا تخلیه نشه قشنگ بازی گوشی نکنن شاید نتونن درس بخونن خوب

نمیدونم

با داداشش زیادم بازی میکنه 

خودمم حواسم هست اذیت نشه ببینم خوابش میاد میگم برو بخواب ، یا بین مشقش بهش استراحت میدم

همین ک میگم برو استراحت کن بیا  دیگه نمیاد

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 
تمرکزش پایین نیست؟

نمیدونم ، چجوری بفهمم ؟ 

معلم دختر من گفت دیدین بچه ها تکالیف انجام نمیدن یه پیام بدین سریع میزنگم🤣

کلاس چندمه ؟ـ

من معلم پسرم اینجوریه کلاس ششمه ، 

یادگیریش چجوریه

زود یادش میره 

ترکیب کردن بلد نیست  روخوانیش ضعیفه خطشم بده من فکرمیکردم فقط دخترمن اینجوریه ، متوجه شدم اکثرا توی روخوانی و دیکته ضعیفن

به معلمش گفتم گفت زوده بخوای حالا بهش برچسب بزنی

از طرفی هم داروی صرع میخوره 

آخی یکی دیگه کم داشتحالا فردا میشن ۸تا

اگه دیگه حرف گوش بگیره قبل مدرسه حل کنه 

یه صحفه هست ۴ تا سوال داره جونمو گرفته نمینویسه

2810