2777
2789
عنوان

چه قدر توکل بر خدا خوبه

91 بازدید | 19 پست

اصلا انگار خدا دستتو میگیره می‌بره همون جایی که باید ببره 

حتی تو خوش حالیتون هم به خدا توکل کنید خدا صداتونو میشنوه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
یک قاشق سوپ خوری

چی 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نتیجه گرفتی؟

والا آره همیشه نتیجه می‌گرفتم اما خب گاهی بی توجه بودم اما از سال ۹۸ تا الان متوجه شدم کافیه دستت تو دست خدا باشه 

خداروشکر م

خدارو شکر 🤍

واسه من تاثیری نداشت هر ماری کردم همه چی بدتر شد

حتما صلاح نبوده 

خدا گاهی همه چیزو بهم میزنه تا سره جای درستش بزاره 

چند سالته؟ 

من چند نفر رو ب خدا واگذار کردم اما هنوزم اروم نمیشم یادشون میفتم میسوزم اعصابم خورده چکار کنم؟؟

نی نی سایتی ها دوستتون دارم دوستای خوشگلم یکی از بهترین اتفاقات زندگی من اشنایی با نی نی سایت بود
چند سالته؟ من چند نفر رو ب خدا واگذار کردم اما هنوزم اروم نمیشم یادشون میفتم میسوزم اعصابم خورده چکا ...

شاید باورت اگر فحشم بدی حقشونه 

اونا حق نداشتن تو رو اذیت کنن ولی تو حق داری که ببخشی یا نبخشی حتی میتونی نفرین هم بکنی 

فقط به خدا بگو بگو خدایا خودت میدونی من زورم نمی رسید این حرکتا رو جواب بدم یا اگرم می رسید نخواستم بد باشم خودت با چیزی که خیلی دوست دارن اذیتشون کن 

ببین خدا چه جوری بزاره تو کاسه شون 

شاید باورت اگر فحشم بدی حقشونه اونا حق نداشتن تو رو اذیت کنن ولی تو حق داری که ببخشی یا نبخشی حتی می ...

یک کمی زورم رسید و بهشون بی محلی کردم بعدش .اما واقعا بهم بی حرمتی کردن 

ی کمی هم امارشونو دارم ک جوابشو تا حدی دیدن اما. بخاطر بی احترامی شدیدشون دلم اروم نمیشه 

نی نی سایتی ها دوستتون دارم دوستای خوشگلم یکی از بهترین اتفاقات زندگی من اشنایی با نی نی سایت بود
یک کمی زورم رسید و بهشون بی محلی کردم بعدش .اما واقعا بهم بی حرمتی کردن ی کمی هم امارشونو دارم ک جوا ...

اینجا تو باید رو خودت کار کنی 

چه جوری رفتار کنی 

چه جوری عزت نفس خودتو بالا ببری 

سنگین باشی 

خلاصه که این قدر خودتو بسازی در برابر تو کوچیک دیده بشن 

از فن بیانت گرفته تا موفقیت حتی اگر متاهل هستی 

میتونی حتی سره کار بری شاغل هم بشی یا نه بری دانشگاه بری کلاس 

بری باشگاه 

متین باشی و سعی کنی طوری رفتار کنی که همه متوجه بشن تو چه قدر قوی هستی 

بهترین کار برای اینکه کسیو بسوزنی اینکه 

یک خودتو بکشی بالا ظاهری رفتاری موقعیتی 

دوم واقعا از دایره اهمیت تو خارج بشن 

سوما کاملا ازت بیخبر باشن 

اینجا تو باید رو خودت کار کنی چه جوری رفتار کنی چه جوری عزت نفس خودتو بالا ببری سنگین باشی خلاصه که ...

بیخبر ک نمیشه همکارمن اما خیلی هم نمیبنمشون کم میبینم 

سعی میکنم بی اهمیت باشم 

اما گاهی یادم میاد خیلی زورم میگیره 

مرسی از راهنمایی هات 

حالا هی میان دور برم ک تموم شه دوباره خوب شیم

بیخبر ک نمیشه همکارمن اما خیلی هم نمیبنمشون کم میبینم سعی میکنم بی اهمیت باشم اما گاهی یادم میاد خیل ...

یه چیزم بگم بی تفاوت باش حتی به اونایی که میان بهت میگن فلانی این جوری 

بگو به من چه 

رو مهارت شغلیت وقت بزار خودتو بکش بالا 

2810