2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره گلم دوره دیدم و چند ماه هم پیش دکتر پوست توی مشهد کار کردم🫶

ولی من به شما توصیه می‌کنم از این همه مواد شیمیایی برای پوست استفاده نکن سنت کمه داری به پوستت آسیب می‌زنی شما اصلا تو این سن کرم دور چشم لازم نداری 

روتین ساده یه شوینده ملایم ابرسان ضد آفتاب مناسب پوست همین هفته ای یک بار اسکراب 

ماسک های ورقه ای هم خوبه 

بیشتر از روتین رژیم غذایی مهمه 

ولی من به شما توصیه می‌کنم از این همه مواد شیمیایی برای پوست استفاده نکن سنت کمه داری به پوستت آسیب ...

اتفاقا گلم ماسک ورقه ای بدتره تا یه روتین منظم🫶

من چند ساله ب همین روال دارم پیش میرم اصلا نه جوش دارم نه لک فقط موقعی ک پریود میشم یکی دو تا جوش زیر پوستی میزنم ک با دمنوش خوردن کم کم برطرف میشه💕

این حُسین کیست؛کِه عآلم شُدِه دیوآنِه یِ او؟! 🫀
ولی من به شما توصیه می‌کنم از این همه مواد شیمیایی برای پوست استفاده نکن سنت کمه داری به پوستت آسیب ...

چون‌زیاد از گوشی استفاده میکنم ب پیشنهاد دکتر یه زیر چشم سبک گرفتم برای پیشگیری از تیرگی زیر چشم یا گودی

زیر چشم کافئین اوردینری رو مامانم استفاده میکنن

خودم زسر چشم سیمپل ک بیشتر خاصیت آبرسانی داره

چون‌زیاد از گوشی استفاده میکنم ب پیشنهاد دکتر یه زیر چشم سبک گرفتم برای پیشگیری از تیرگی زیر چشم یا ...

من صورتم سه سال پیش یهو لک ریز زد یهو. خودم متوجه میشم فقط .مثل کک و مک. فکرمیکنم بخاطر داروهای چاقی باشه ک چندسال پیش خوردم. چیکارکنم برن این لکه ها؟ هم درونی بهم بگو .هم یه چیز شیمیایی واسه لایه برداری و بردن لکه ها

من صورتم سه سال پیش یهو لک ریز زد یهو. خودم متوجه میشم فقط .مثل کک و مک. فکرمیکنم بخاطر داروهای چاقی ...

جوش هم داری؟

پوستت قرمزه؟ ملتهبه؟

اتفاقا گلم ماسک ورقه ای بدتره تا یه روتین منظم🫶من چند ساله ب همین روال دارم پیش میرم اصلا نه جوش دا ...

بعدا متوجه حرفم میشی گلم 

من هر هفته پیش متخصص پوست میرم 

گول تبلیغ بلاگرا اینستارو نخور پوستت حساس میشه 

شما جوونی پوستت شاداب لذت ببر از ۲۷ سالگی به بعد کم کم 

متوجه پیری پوست میشی 

اون موقع میتونی کلاژن مصرف کنی 

شما از الان کلاژن مصرف میکنی باعث میشه بدنتون کلاژن نسازه زودتر پیری پوست سراغتون بیاد

فقط از روی دلسوزی اینارو گفتم گلم 

شستشوی زیاد به پوست آسیب میزنه 

بازم با یه متخصص پوست مشورت کن 

بعدا متوجه حرفم میشی گلم من هر هفته پیش متخصص پوست میرم گول تبلیغ بلاگرا اینستارو نخور پوستت حساس می ...

من هم خالم متخصص پوست هستش هم 

پیش متخصص پوست کار کردم دوره های پاکسازی رو هم رفتم 😉

اگر جایی از‌کارم یا روتین ایراد داشت باید یه مشکلی واسم ب وجود میومد یا از کسی تذکر می‌شنیدم 

من هر محصولی بخوام بخرم اول با خالم مشورت میکنم بعد تهیه میکنم

کلاژن هم میخورم گلم 

بعدا متوجه حرفم میشی گلم من هر هفته پیش متخصص پوست میرم گول تبلیغ بلاگرا اینستارو نخور پوستت حساس می ...

گلم من‌کلاژن برای پوستم نمیخورم برای عضله درد مفاصل میخورم قبل باشگاه ک بدن درد نشم‌

کلاژن برای عروق هم خوبه 

ساشه ای با قهوه یا شیر میخورم قبل باشگاه