2777
2789

همونطور که از اسم کاربریم معلومه ۲۳سالمه 

مدتیه متوجه شدم اندام و چهرم مخصوصا داره پخته تر میشه میدونید منظورم چیه از اون حالت دخترونه بودن و بچگی داره درمیاد احساس میکنم دارم جذابتر میشم از نظر خودم 🤔 همه دخترا همین جورین تو این سن؟

(همینجا ذکر کنم که ربطش ندید به رابطه داشتن بنده هنوز ازدواج نکردم و رابطه ج نداشتم)

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی ب بعدش زشت میشیم؟ 🥹😂

😂😂😂 خبر ندارم ولی شنیدم اوج زیبایی خانما این سنه

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بلهچهره زیباتر و قدرتمند تر و زنانه تر میشه و این جریان تا ۳۰ ۳۵ به اوج میرسه

شما هم مثل من معتقدی اوج زیبایی زن ۳۰ به بعده تا ۴۰ ۴۵

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

من ۲۵ سالمه و سه ساله عروسی کردم قبلم نامزد بودم ..ولی هیچ اثری از پختگی نیس تو چهرم غریبه ها میبیننم فک میکنن ۱۸ سالمه و چندین بار بروم اوردن و باور نمیکنن متاهل باشم ..حس میکنم این موضوع ک بکارت ارتجاعی داشتم باعث شده تغییر نکنم یا اینک وزنم ثابت مونده و مثل خیلیا چاق نشدم و نمیدونم تا چ مدت ادامه دار باشه ولی حس میکنم با زایمان قطعا تغییر کنم

2810