من دو دلم نمیدونم چیکار کنم این اقا از همه نظر خوبه خانوادش ، موقعیت اجتماعی ، اخلاق ، وفاداری و...ولی ی مشکل هست که من تو مدت این ۶سال رابطه نتونسم حلش کنم اونم اینکه اصلااااا اهل محبت کردن نیست حامی و پشتوانس ولی اصلا محبت تو کارش نیست من دوست دارم بهم حرفای عاشقانه بزنه یا رفتار عاشقانه ولی اصلا اینجوری نیست و بلد نیست میگه شخصیت من این مدلیه نمیتونم اونجوری که تو میگی باشم بخاطر همین الان دو دلم چون نوه اول خانواده مادری هسم خیلی منو لوس کردن از طرفیم بخاطر ظاهرم ادما همیشه توجه زیادی بهم داشتن نمیگم خیلی خوشگلم ولی ظاهرم مورد پسنده حالا ایشون محبتشو نشون نمیده واقعا میره روی عصابم و بارها باهاش بحثم شده از طرفیم خیلییییی به خانوادش اهمیت میده کوچیکترین حرفی بزنم ناراحتش میکنه حس میکنم همیشه طرف اوناس حتی اگر بعدها مشکلی پیش بیاد و مقصر اونا باشن حالا چیکار کنم بخاطر این مشکل ردش کنم یا شماره خانوادمو بدم!!!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ردش کن بره اسی فقط به خاطره این که وابسته ی خانوادشه داغون میشی تو زندگی
وابستگی نداره ولی نمیدونم چطور بگم خیلی اهمیت میده مثلا بچه برادرش مریض باشه بینهایت ناراحت میشه روش خیلی تاثیر میزاره یا کل فکرش اینکه به همشون کمک کنه تا تو زندگی پیشرفت کنن
الویت اول خانوادشن همیشه چشم بسته طرف اونا باشه وچیزی نگه
الان همسرمن خییلی خیلی بچه ننه س همه اخلاقاش خوبه دوسم داره محبت میکنه بشدت اهل عشقو رابطه س ولی همین ی اخلاقش کلی ازهم دورمون کرده و اینهمه دعوا وبحث قهرو اشتی نتونستع درستش کنه همچیزم میدونه ها ولی قبول نمیکنه خیلی سخته خیلی حتی بچهاشم تواولویت نیسن فقط خانوادش فقط
برای حفظ زندگیم ی صلوات میفرستی الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم🙏