2777
2789

بهش پیام میدم نوتیفو میبینه جواب نمیده ولی تو اینستا انلاینه(نمیدونم چرا با کسی حرف میزنه یا چیز دیگه)

منم پیامارو پاک کردم بعد دو ساعت اومده میگه چرا پیامارو پاک میکنی منم گفتم وقتی اون لحظه نمیای جواب بدی پاک میکنم 

من کار اشتباهی کردم؟ شاید خبر مرگم تو ویس بود تو نباید یه ده ثانیه زمان بزاری گوش بدی اخه

بنظرتون اگه حرفی نزدیم چند شب بعد من پیش قدم بشم؟ یا ولش کنم خودش پیام بده

تو تاپیک قبلی یسریا گفتن من تند رفتم شاید حوصله نداشته و اینا... پیام بدم یعنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه فک نکنم احتمالو بزاریم رو اینکه ان بوده واقعا الان چیکار کنم پیام بدم؟

خب اگه آن باشه براش مهم باشی چرا باید دو ساعت بعد جواب بده 

نهایتا ی رب دیر جواب میده اگه آن باشه 

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا
خب اگه آن باشه براش مهم باشی چرا باید دو ساعت بعد جواب بده نهایتا ی رب دیر جواب میده اگه آن باشه

نمیدونم واقعا😑🤦🏻‍♀️ 

دوسش دارم اخه

دوستم میگه یکبار دیگه اینکارو کرد مطمئن شدی حرف نزن باهاش 

من الان ی ساله پارتنرم عادت داره کلا همون لحظه جواب نمی‌ده یهو وسط چت می‌ره مثل گاو 😂ولی خب ازش مطمئنم تا جایی که بتونه جوابمو میده دیر و زود داره

اونم دوست داره؟

نمیدونم فک کنم داره اگه نداشت توجه نمیکرد یا پریشب که مریض بود عذر خواهی کرد و گفت نمیتونم باهات حرف بزنم الان حالم خوب نیست و شب بخیر گفت

نمیدونم فک کنم داره اگه نداشت توجه نمیکرد یا پریشب که مریض بود عذر خواهی کرد و گفت نمیتونم باهات حرف ...

باید رفتاراشو ببینی دیگه اگه توجه می‌کنه ناراحتیت براش مهمه و اینا دوست داره واقعا 

باید رفتاراشو ببینی دیگه اگه توجه می‌کنه ناراحتیت براش مهمه و اینا دوست داره واقعا

امروز که خب با مهربونی حرف زد من بهش توپیدم وقتی سین نمیزنی منم پاک میکنم فقط گفت باشه هیچی دیگه نگفت 

2810