2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممکنه، بهتره همون اول تو جلسه خواستگاری همه حرفها زده بشه تا بعدها بحث و جدلی پیش نیاد.

یکی از ثمره های شیرین ازدواج بچه است 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نه نیست شوهر منم اول گفت نمیخوام منم سقط کردم چندماه پیش الان میگه چندسال دیگه بیاریم یدونه 😑

چرا نمی‌خواست بچه

درخواست دوستی قبول نمی کنم.                                
ادمای خیلی خاص با تفکر خاص،نمیخوان.وگرنه ۹۸ درصد میخوان

😂😂 لابد اون خاص‌ها اعضای همین گله مجازیه که راه افتادن طلبکار پدر و مادر می‌گن پدر و مادر حق نداشتن ما رو به دنیا بیارن و از رسیدن به این دستاورد فکری حس انیشتن به نظریه نسبیت بهشون دست می‌ده!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

آره چرا نباشه

دایی من بچه نمی خواد سال ها ست سر تصمیمش مصمم هست.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

شوهر من اولي رو ميخواست

خيلي

چند سال اصرار كرد

بعد دومي نميخواست

ميخواست دخترش تك بمونه همه چيزشو پاي اون بذاره

ولي خب خواست خدا چيز ديگه بود

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20