منم تازگیا فقط کافیه یه لیوان جابه جا کنم همین که میشینم یا دراز میکشم دیگه از درد لگن نمیتونم بلند شم بلند هم که میشم خوب میشم همین که میشینم دوباره دردش میاد سراغم مردمم خداا
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
شوهرم الان اومد از برادر شوهرم پرسیده اون دکترهگفته حتما ازمایش کامل بده احتمال داره اوره بدنم بالا ...
آزمایش کی بده؟خودتو میگی؟
میدونی من از چی ناراحتم بیشتر؟
آخه من 22 سالمه عجیبه این درد
این درد برا کسیه که سنی ازش گذشته باشه نه من تازه اول جونیمع اونوقت یه لیوان جا به جا میکنم اینطوری میشم اگه هیچ کاری نکنم اینجوری نمیشم قشنگ امتحان کردم