2777
2789

گاهی اوقات خیری خدا واسمون میخواد به مزاج خودمون خوش نمیاد ولی صلاحمون هستش 👌

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله

بحق تک تک اشکای مولا مهدی

🌸اللهم صل علی محمدو ال محمد وعجل فرجهم🌸

🌸اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌸

🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم 🌸

اسی دعا کن بدجور گیر😔😔

بلکا در حق هم دعا کردن گره از کارمون وا کنه🌸🤲🌸

بعضی وقتا عین شکنجه میمونن

دقیقا مثلا همون کرمی که تو پیله ی تنگ و تاریک داره سختی رو تحمل می‌کنه حتی شاید نمیدونه قرارع پروانه بشه 

یا اون دونه ای که زیر خاک دفن میشه و تلاش می‌کنه جوونه میزنه 

ذات این دنیا همینه سختی میکشیم تا شکوفه بزنیم 😉

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
ان شاالله معنیه همه ی سختیا همین باشه

گاهی اوقات هم سختی میکشیم بخاطر اعمال نادرست خودمون 

گاهی اوقات سختی میکشیم تا قدر داشته هامون رو بدونیم 

و..

👌👌👌ولی اونی. که نمیدونه داره غلط میره چی

اونی که واقعا نمیدونه راهش غلط هستش و .. هم باز یه تلنگری تو زندگیش میخوره که راهش رو پیدا می‌کنه ! 

تو این دنیا ذاتأ ویزای با ارزش سخت به دست میاد 

حتی یک ذهنیت زیبا ! 

یا حتی یک باور قشنگ 

👌👌👌کلاب ناب میگی گلم

همه چیز تو ذهن خودمونه 

اگر بخاطر یک مشکل 

یا یک خواسته 

حال خودمون رو بد کنیم و اتمام داشته هایی که داریم رو نبینیم وضعیت خوب نمیشه ! 

حس و حالمون رو باید بخاطر چیزایی که داریم خوب نگه داریم و برای چیزی که میخواییم هم باید تلاش کنیم ! 

زندگی صفر تا صد همینه 

خوشیه پایدار و تموم نشدنی و .. وجود نداره 

سختی همیشه هست 

بستگی داره چجوری به سختی نگاه کنیم 🙂 

موفق باشید 

2810