2777
2789
عنوان

بعد ازدواج آرامشتون بیشتر شد یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 35 پست
از چه لحاظ سخت میشه عزیزم

خب عشقم حساب کن شما ۵۰ سالتونه شده و مستقلی و درآمد داری و خانه و ماشینم داری توی اون سن دیگه خریدن آخرین مدل گوشی و ماشین و کیف برند خوشحالت نمیکنه ، اون موقع بچه ات ، نوه ات ، و اطرافیانش که برات مونده شادت میکنه❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب عشقم حساب کن شما ۵۰ سالتونه شده و مستقلی و درآمد داری و خانه و ماشینم داری توی اون سن دیگه خریدن ...

حااا فکر کن یکی تو آستانه ۵۰ سالگی مجرد بمونه چه حالی میشه

درخواست دوستی قبول نمی کنم.                                
حااا فکر کن یکی تو آستانه ۵۰ سالگی مجرد بمونه چه حالی میشه

اگر شرایطش داشته و خودش نخواسته حسرت به دل داره و اما دیگه راهی نداره خودش نخواسته اما اگر خواسته و نشده ، بازم حسرت داره اما این جا باید بزاری پای قضا و قدر الهی که حتما یک امتحانی توی زندگیش داره که اینجور باید جواب داده بشه ، هر کسی جوری امتحان میشه یکی با ازدواج یکی با بچه یکی با ....

اگر شرایطش داشته و خودش نخواسته حسرت به دل داره و اما دیگه راهی نداره خودش نخواسته اما اگر خواسته و ...

درسته حرفتون رو قبول دارم عزیزم ولی خب تنهایی تو اون سن چالشه

درخواست دوستی قبول نمی کنم.