2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واکنش ماست :آیا من برای تو یک شوخی هستم؟

اسهال در کمین است ⚠️

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نخور بابا برای خاب

میخای خابت بگیره حذاقل قرص کلداکس بخور

یا انتی هیستامینی جیزی بخور دوز پایینشو

اینا خاب میاره 

اما اگر مشکل خاب همیشگی ذاری

بفکر راه چاره باش

یه دکتر عصاب و روان مشاوره انلاین بگیر یا حضوری

بگو مشکل خاب داری یه قرص بهت میده یه مدت میخوری بعدش کم میکنه کلا خوب میشی

منم مشکل خاب داشتم برطرف شذه فعلا خداروشکر

نخور بابا برای خابمیخای خابت بگیره حذاقل قرص کلداکس بخوریا انتی هیستامینی جیزی بخور دوز پایینشواینا ...

نه بابا سر میزارم میخوابم مشکل ندارم

امشب حال روحیم خوب نیس

ذهنم درگیرا میخام بخوابم

با دارو بخوابی، بدنت عادت میکنه. دیگه بدون دارو نمیتونی بخوابی. سعی کن خودت و به دارو عادت ندی. یه لیوان دوغ یا شیر بخور،گلاب هم میگن خوبه. یه سرچ کنی، همین راهکارهای خونگی خیلی بهتره بنظرم

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

بابا خب میکم ک قرص کلداکس بخور صررم نداره خابت میبرهیا پرانول بخور ارامش بخابه خابت میبره

کلداکس برای سرماخوردگیه. برای ادمی که مریض نیست چطور ضرر نداره؟؟؟؟ پرانول هم برای تپش قلبه

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

2810