2777
2789
مطمئنی درست اجرا کردی؟ خیلی سخته ها. باید حتی اخم به کسی نکنی.،یک لحظه به نامحرم نگاه نکنی نمازت هیچ ...

🥲نمیدونم دیگه نا امیدم 

آخرین راهی ک به ذهنم میرسه همینه ولی شرایطشو ندارم 

خیلی خیلی گرفتارم و حل نمیشه نمی‌دونم چیکار کنم

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مراقبه اش خیلی سخته خیلی حتی طلبه ها هم ک مثلا سبک زندگی شدیدا مذهبی دارن راحت از پسش برنمیان

یک خانمی خیلی دور از شهر ما بود ولی گفت انجام میدم ۲۵۰ ولی من شخصا حاجتی ندیدم نه من نه دوستم که به همین شخص واگذار کرد . دوستم مادرش هم از گروه حق شناس کسی گرفتن که براشون انجام بده همون ۲ سال و نیم پیش فک میکنم ۵۰۰ تا ۸۰۰ تومن بود مبلغ یادم نیست درست ولی ایشون هم حاجت روا نشدن 

یک خانمی خیلی دور از شهر ما بود ولی گفت انجام میدم ۲۵۰ ولی من شخصا حاجتی ندیدم نه من نه دوستم که به ...

چله حق شناس یه نکته ای داره ک قبلش حق الناس ادا بشه 

یعنی تاحدی ک فکر میرسه نباید حق مردم به گردن تون باشه شاید مشکل تون به خاطر حق الناس باشه 

خودم از روزه در روز عرفه و یک سری ادعیه ها نتیجه دیدم اما اون زمان بچه بودم و بی خطا اما متاسفانه الان …

چله حق شناس یه نکته ای داره ک قبلش حق الناس ادا بشه یعنی تاحدی ک فکر میرسه نباید حق مردم به گردن تون ...

۳ نفر بودیم که هیچ کدوم ما حاجت روا نشدیم نمیدونم باور کن ممکنه حرف شما صحیح باشه .

[QUOTE=361760857] ۳ نفر بودیم که هیچ کدوم ما حاجت روا نشدیم نمیدونم باور کن ممکنه حرف شما صحیح /QUOTE]

چله و مستحبات خوبن اما در درجه ۲ قرار دارن 

نگاه کنید به گذشته تون ببینید حق کسی رو ناآگاهانه از بین بردید؟ غیبت،تهمت،تمسخر ، خبرچینی ، زیراب زنی ، مشاجره درست کردن بین افراد و کم کاری در خدمت کردن به بقیه ، دروغگویی و ..

اول اینها رو بررسی کنید ان شالله مشکلات تون بدون گرفتن چله و انجام مستحبات رفع بشه 

چله حق شناس خیلی سخته ولی قبول میشه اگر درست انجام بدین خیلی چله خوبی هست 

فقط یه سوال چله حق شناس بخاطر سختیش هست که قبول میشه اگر از سر خودتون وا کنین انتظار دارین قبول شه مخصوصا که توی شرایطش گفته حتی زمان پریودی بهتره خودتون بخونین نایب فقط نمازها رو بخونه ؟یا نهایت پریودیتون رو نایب از افراد خانواده انجام بده

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
چله حق شناس خیلی سخته ولی قبول میشه اگر درست انجام بدین خیلی چله خوبی هست فقط یه سوال چله حق شناس بخ ...

آخه خودم انجام دادم نشد بازم نمیدونم چیکار کنم

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً