2777
2789

یازدهم انسانیم الان حساب کردم مستمر روانشناسی، دینی ،جامعه،تاریخ،فلسفه،نگارش،جغرافیا،محیط،کارگاه اینا ۲۰ میشم 

ولی مستمر فارسی،عربی،فنون اینا ۱۸ 

و زبان و ریاضی ۱۷ میشم

اینا که گفتم شاید کمی بالا پایین داشته باشه زیاد نه کمی ولی در این حد هستن

و اگه هر کتابی برا نوبت اول همین نمرات مستمری که داشتم همین نمره ها رو بگیرم معدلم چند میشه

مسئله ریاضی مطرح میکنی خواهر؟؟؟

بزن تو نت ببین نحوه محاسبه اش چطوره

اگرم نتونستی صبر کن تا نتیجه ات بیاد دیگه😶

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمره هر درسو در ضریبش ضرب کن مثلا چمیدونم عربی اگه ضریبش چهاره نمرش ضربدر ۴ بعد تقسیم بر تعداد معدلت حساب شد صلوات بفرست الحمدالله😁

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

ترم یک واقعا مهم نیس بیخیالش

این درسا هرکدوم ضریب داره

معدلت ۱۹ به بالاعه

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
ترم یک واقعا مهم نیس بیخیالشاین درسا هرکدوم ضریب دارهمعدلت ۱۹ به بالاعه

بی خیال نمیشه بشم چون بازم تاثیر داره از اون ور تو نهایی کمکم میکنه برا بالا بردن معدل و این که باید بخونمشون که نهایی انباشته نشه

بالای ۱۸ با این نمراتم باشه که راضیم

خب مگه حرف بدی زدم عزیزم

نه خواهر

چه حرف بدی

منظورم اینه کسی حال نداره برات محاسبه کنه

بخاطر همینه کسی جواب تاپیکت رو نمیده

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

بی خیال نمیشه بشم چون بازم تاثیر داره از اون ور تو نهایی کمکم میکنه برا بالا بردن معدل و این که باید ...

اره خوب میشه نمراتت

معدل کل هیچ تاثیری نداره فقط معدل کتبی نهایی

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
برای این که معدلم اگه شده بسه ۱۹ و ۱ صدم باید چه نمراتی بگیرم

بالای ۱۸ باید باشه همش

درسا ضریب داره همین میتونه کارو سخت کنه

2810