2777
2789
عنوان

اتفاق بد امشب

730 بازدید | 21 پست

امشب ی اتفاق بد افتاد

خیلی حس بدیه

عذاب وجدان دارم

با پسرم ک دو سالشه امشب رفتیم بیرون

پیاده بودیم

هر جا دستگاه عابر بانک بود می‌گفت بغل کن، دست بزنم ، دو سه جا بغلش کردم 

ی پاساژ هم رفتیم 

پسرم پله برقی خوشش میاد گفت بریم با پله با اینک طبقه پایین کار نداشتم ‌بخارش ی بار بردمش پایین و آوردم بالا بخاطر پله برقی

موقع برگشت از جلوی ی پاساژ طلا رد شدیم

پله برقی دید دوباره به زور گفت بریم

خسته بودم،ولی  با بردم پله برقی بالا و پایین

دوبارع گفت بریم

منم دیگ حوصله نداشتم و میخواستم برم خونه هر چقدر گفتم ن قبول نکرد

آخر گفتم بذار برم جلو خودش پشت سرم میاد

دو سه تا پله بود ب زور از اون دو سه تا پله بردمش پایین ک اگ خواستم ی کم برم بیرون ، از اون چند تا نیفته 

بعدش گفتم بیا بریم

خودم جلو تر رفتم ک بیاد پشت سرم ، نیومد، حواسم بهش بود خواستم از پاساژ برم بیرون، پشت در قایم شم بلکه بیاد ولی نگاهم بهش بود

ی دفعه ترسید تند تند دویید پشت سرم 

در حالت دو ی دفعه محکم با پیشونی خورد رو سرامیک کف پاساژ خیلی محکم خورد ، پیشونیش کبود شده، عذاب وجدان دارم، کاش ولش نمی‌کردم 

البته الان حالش خوبه ها ، اومدم خونه پیشونیش رو روغن زدم

ولی بازم کبوده، بمیرم خیلی دردش گرفته 

ی خانم جوون هم تو پاساژ بود تا دید بچم خورد زمین، داد زد چرا بچه رو ول می‌کنی ؟ بچه رو بگیر

منم سریع بچه رو بغل کردم و اومدم بیرون پاساژ نشستم رو صندلی و بچمو بغل گرفتم تا آروم بشه

خیلی عصابم خورد شد بخاطر اتفاق

بعد رفتیم جلو تر ساندویچی بود گفت سمبوسع میخوام براش خریدم و یادش رفت ولی از ذهن من بیرون نمیرع

کاش هیچ وقت دیگ با بچه بیرون نرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب بچت ن گفتن رو هم یاد بده

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

کلا بچه حالیش نمیشه 

هی تو پاساژ سرگردون چرا بودی خودت و بچه رو خسته کردی سریع بغلش کن بیا بیرون سرگرمش کن با یه چیز دیگه حالا رد شد ولی دیگه تجربه بشه بچه حالیش نمیشه همینجور دور خودش میگرده

طبیعیه نگرانی و دلشوره ات 

کاش خودمون و بقیه به این فهم برسن ما ربات نیستیم

خسته میشیم

کم‌ میاریم

به غلط کردن میوفتیم

ولی هیچکدوم دلیل بر این نیست که بچون رو‌ دوست نداریم یا ناشکریم🙏🤦🏼‍♀️

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

اینجور بچه ها توی بیرون ادم رو دیوونه میکنن

خودم دارم درکت میکنم

همه ی ما باید کسی را داشته باشیم که وقتی یک روز ، روزِ ما نبود بنشینیم روبرویش و غُرغُرکنان از سیر تا پیازِ تمام بد بیاری هایمان را برایش تعریف کنیم و او هم لبخند به لب گوش کند و پایان هر جمله مان بگوید : پس حق داشتی اینقد عصبی بشی ، حالا وِلِش کن ، مهم نیست ، فدای سَرت ! میدانید ، آدم هر چقدر هم قوی باشد باید کسی را داشته باشد که حال بَدَش را بفهمد، که نگذارد به حال خودش بماند، کسی که حالمان را به حالش گره زده باشد!                                                                                                                                                                                                                              بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

بچه میخوره زمین

همه عمرش که نمیتونی کنارش باشی

باید بخوره زمین تا یاد بگیره دوباره بلند شه

توم که میگی مراقبش بودی

وقتیم که افتاد بغلش کردی و بهش محبت کردی

پس عذاب وجدان نداشته باش

بزرگ شد یادش میره خورده زمین وای یادش میمونه با تو میرفت پیاده روی و بهش خوش میگذشت

2810