2777
2789

صبح رفت سرکار

منم رفتم خونه مامانم

دیروز پریروز دختره بمن گف میخوایم بریم رو پشت بوم انتن وصل کنیم باید از تو خونه ما برن رو پشت بوم

بعد امروز ساعتای ۳ صاحب کارش به خط شوهرم ک بنا به دلایلی رو گوشی من بود زنگ زد ج ندادم پیام داد سلام خونه ای آرمان

منم گفتم سلام ارمان خونه نیست مگه نیومد سرکار

بعد نوشت چرا اومد من نبودم با فلانی بحثش شده ظاهرا رفته

منم گفتم من خونه نیستم شاید رفته خونه

دیشبم شارژ گوشیش تموم شده بود یادم رفت براش بزنم به شارژ به من سپرده بود برای همین گوشیشم نبرده بود منم شارژرو با خودم برده بودم خونه مامانم

بعد خونه منو مامانم چند کوچه فاصلس هی خواستم برم سر بزنم گفتم ولش کن بزار بیاد هیچی نمیگم ک صاحبکارش زنگ زده ک ببینم خودش برام چیزی تعریف میکنه یا ن

بعد ساعتای شش اومد خونه مامانم قرار بود بیاد اونجا بعد سرکارش

اومد رفت تو اتاق لباس عوض کنه منم رفتم گفت بعد گوشیتو بده ی تماس بگیرم گفتم با کی گفت صاحبکارم ی جریانی شده

گفتم باشه چی شده تعریف کرد ک فلانی اینو گفته منم اینو گفتم بحثمون شده و اینا منم یکم واستادم بعد رفتم

گفتم کجا رفتی رفتی خونه گفت اره

بعد گفت رفتم انتن همسایه رو هم وصل کردم گفتم اوکی بعد گفت زنه  گفته شما کسی ک شی.ره . تر.یاک بفروشه سراغ نداری برام بگیرین کسی میخواد بیاد خونمون😐😐😐😐

شوهرمم میگه گفتم نه من اهل اینجور چیزا نیستم 

خونه بابام میشینیم همسایه پایینمونه و مستاجر بابام ایناس

بعد شوهرم میگه رفتم خونه کار نداشتم یکم دوروور خونه رو ک رومیسا(دخترمون) بهم ریخته بود جمع کردم جارو هم کردم 

انقد تاپیک خیانت دیدم به دلم بد افتاده 😐 

اونرورم ک به من برا انتن دختره اومدگف با سوتین و اینا بود یکم بددل شدم انگاری 

فکنم تنها زندگی میکنه کسیو ندیدم به جز اون همشم دوستو رفیقاش میان خونش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه مشکوک باشه یرات سیرتا پیاز تعریف نمیکنه

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

شوهرت که حرف و رفتار مشکوکی نداشته تا اینجا

ولی مگه شما نمیدونین خونه رو به کی اجاره دادین؟ که میگی فکر کنم تنها زندگی میکنه؟

وقتی اجاره میدین یه سوالی کنین؛ شناسنامه بخواین. مخصوصا خونه ای که خودتون هم هستین؛ حداقل بدونین طرف کی هست...

2810