2777
2789
عنوان

چرا من اینجوریم

84 بازدید | 18 پست

اومدم مهمونی 

همه باهم حرف میزنن بعد من تنهام 

دوست دارم باهاشون حرف بزنم ولی نمیتونم 

از بچگی اینطوری بودم همیشه ساکت و تنها 

باید کسی بیاد سمتم حرف بزنه که منم حرف بزنم وگرنه اصلا هچ حرف نمیزنم 

هففف 

کسی هست مثل من باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ارتباط گرفتن برام سخته

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

😂بعد من چون اینطورم دبیر زیست همش باهام شوخی میکنه و باهام حرف میزنه ولی فایده نداره هنوز همینطورم ...

من هنوز همینجورم ،  حتی خونه اقوام شوهرم هم همینطورم،  بعد یه حس جالبی دارم که حرفهای همه رو می‌شنوم ، از همه یه چیزی دستمه 😁🫣

من هنوز همینجورم ، حتی خونه اقوام شوهرم هم همینطورم، بعد یه حس جالبی دارم که حرفهای همه رو می‌شنوم ...

ولی متاسفانه بقیه بهم خیلی گیر میدن از فامیل هامون که تو هم حرف بزن چرا ساکتی ولی نمیتونم 

ولی متاسفانه بقیه بهم خیلی گیر میدن از فامیل هامون که تو هم حرف بزن چرا ساکتی ولی نمیتونم

بیخیال عزیزم ، من الان مگه میتونم شخصیت ۲۰ ساله خودم تغییر بدم ، مگه همه مثل همن ، شما سخت نگیر راحت باش🫂

بیخیال عزیزم ، من الان مگه میتونم شخصیت ۲۰ ساله خودم تغییر بدم ، مگه همه مثل همن ، شما سخت نگیر راحت ...

اخه خانواده خودم بهم همش بهم گیر میدن که الان رفتیم ساکت نباشی تو هم باید حرف بزنی بعد همه داخل جمع ۳۰ و ۴۰ و ۵۰ سالشون هست بعد من چی بهشون بگم 

2810