2777
2789
عنوان

چشم خوردن و دعای بعدش

58 بازدید | 11 پست

کسی بوده چشم بخور  و بعدش دعایی چیزی هست که رفع بشه   خواهرم مهمانی داشت چند ماه قبل   خیلی فرز و بلده   هی بهش گفتن  انگار  بدنش انعطاف داره و فلان     طفلک سه ماه هست  از استخون درد و بدن درد دکتری نمونده که نرفته باشه   میگه دستو پام انگاری خشکه و دولا نمیشه  خیلیم دکتر رفته    ولی بی فایده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیشب مهمون داشتم غریبه هم نبودن از امروز هیی خالی میکنم نمیدونم فشارم پایینه یا چی

این طفلک هم همین طوره   می‌گه  انگار قوت ندارم   خستگی و کوفتگی به کنار    می‌گه نمیتونم ورزش روزانه عادیمم انجام بدم  انگار دستو پاش چوب خشکه   سنیم ندار همش ۲۸ سالشه  کلی دکتر رفت ولی هیچ نتیجه نگرفته

تخم مرغ بشکونهنت ببینید دستورش هستیه شدت اعتقاد دارم

خدا کن با این رفع بش  همون وقت که هی فرز کارارو میکرد من با گوشام شنیدم بهش می‌گفتن انگار بدنش کش میاد و استخون نداره تو بدنش و فلان   هی گفتم آرومتر گفت کار همیشمه   از دو روز بعدش افتاد که افتاد    

بلا دور باشهچی بگم والا بقول بچه ها تخم مرع بشکونیا یه خروس قربانی کنه

بد نبینین     حالا بگم تخم مرغ بشکنه نشد باید قربونی براش بیاریم  همچی افتاده و کسل   دلم براش می‌سوزه 

دیگه مث که جلو مردم ادم بابد ناله کنه فقط ،بس ک بعصیا بخیل ن

چشم تنگ بده   یک استادی داشتیم می‌گفت چشم خیلی مهمه  این روزا ایمان آوردم به حرفش  فقط باید نالان باشی   ملت دلشون راضی شه