رویا_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 575 عنوان ورزشکارا ی سوال مسخره بپرسم 105 بازدید | 14 پست اگر خانمی وقت نکنه ورزش کنه یا مثلا پشت میز هست ولی شکمش رو داخل نگه داره شکمش ماهبچه اش داره ورزش میکنه ؟شکمی که شل باشع رو فرم تر مباد؟😐 دیروز | 21:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1712 روی فرم دهی نسبتا تاثیر داره ولی خیر لاغر یا ورزیده نمیشید ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
mooferferi عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 6353 نه😂🤦🏻♀️ موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند.
rozhena عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 3633 نمیدونم من اصافه وزن دارم و پر هستم پهلو اینا دارم ولی عادت دارم شکممو همیشه سفت نگه میدارم نسبت به وزنم همهدمیگن شکمت کوچیکخ شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1712 شکم تو دادن کاتالیزور هستشما باید حین ورزش شکمو بدید داخل تا تاثیر فرآیند سریع تر بشهبه تنهایی ولی کاری نمیکنه ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
رویا_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 575 روی فرم دهی نسبتا تاثیر داره ولی خیر لاغر یا ورزیده نمیشید فرم دهی مثل چی؟مثلا کسی که بزرگی شکمش بخاطر چربی نیست بخاطر صعیف بودن ناهیچه هست تاثیر کوچولو داره
رویا_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 575 نمیدونم من اصافه وزن دارم و پر هستم پهلو اینا دارم ولی عادت دارم شکممو همیشه سفت نگه میدارم نسبت به ... الان شکمتون سل کنید همینطور؟اوایل سخت نبود داخل نگهش داری😐
نورااخانم عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 1441 اینقدر این پوزیشن ورزشی که گفتی جدید بود که خود اساتید ورزش هم باید یک جلسه برگزار کنند در موردش دقیق با تحقیق نظر بدند
رویا_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 575 اینقدر این پوزیشن ورزشی که گفتی جدید بود که خود اساتید ورزش هم باید یک جلسه برگزار کنند در موردش دقی ... 🤣🤣🤣
عسلي_مسلي عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 2733 شکم لعنتی با صد مدل ورزش سنگین نمیره بعد با این حرکت از بین بره امروز حس میکنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شدهام. میدانم که هیچ چیز دوام ندارد.
rozhena عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 3633 الان شکمتون سل کنید همینطور؟اوایل سخت نبود داخل نگهش داری😐 ن سفته ببین دارم نسبت به وزنم کمه عین مجردیم بااینکه زایمان کردم ن سخت نیست چون از بچگی اینطور بودم عاوت کردم شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
رویا_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 575 شکم لعنتی با صد مدل ورزش سنگین نمیره بعد با این حرکت از بین بره قطعا نمیره ولی یکیشکمش شل باشه ماهیچه هاش تقویت تر نمیشن یعنی؟ شلی منظورم از چربی نیست
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1712 فرم دهی مثل چی؟مثلا کسی که بزرگی شکمش بخاطر چربی نیست بخاطر صعیف بودن ناهیچه هست تاثیر کوچولو داره الان دقیقا سوال خودت رو دادی (:ضعیف بودن ماهیچه ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه