2777
2789

مجردم...دلم میخواد ازدواج کنم اما دوست ندارم بچه بیارم...عاشق بچه هام....ولی هر جور به این دنیا نگاه میکنم دوست ندارم یکی دیگه رو هم بیارم تو این دنیا تا سختی بکشه....همه اش هم قصیه مالی نیست....گاهی فکر میکنم حتی اگه ثرتمند ترین آدم روی زمین هم بودم،باز هم دلم نمیخواست بچه بیارم...کاش با همسر آینده ام سر این موضوع تفاهم داشته باشیم.

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افسرده هستی، حتما خودت درمان کن

😅😅😅

هیچ وقت با یه حرف به بقیه برچسب بیماری مخصوصا افسردگی نزن

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

اینجا کسی درکت نمیکنه ولی بی شک برای خودت یه دلایلی داری که کاملا منطقیه ...امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره و خوشبخت بشی ...اوردن فرزند خوبه ولی نداشتنش هم بد نیست... ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
مشخص بود ازجملات وتفکرت

قرار نیست همه مثل هم فکر کنن.....

اینجا کسی درکت نمیکنه ولی بی شک برای خودت یه دلایلی داری که کاملا منطقیه ...امیدوارم بهترین ها برات ...

دقیقا....مثل اون کاربر که اصرار داره بگه که من افسرده ام که این طرز فکر رو دارم

من دلم میخواد مادر بشم 

۲۳ سالمه و هنوز ازدواج نکردم و راستشو بخوای نگرانم سنم بره بالاتره خدایی نکرده نتونم بارداربشم یا بچم مشکل دار باشه😪🥺

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

دقیقا....مثل اون کاربر که اصرار داره بگه که من افسرده ام که این طرز فکر رو دارم

مگه نمیدونی؟اینا دسته ای هستن که هرکی مثل خودشون فکر نکنه میفرمایند  مشکل داره 😅

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

حتما با شوهر ایندت دراین مورد به توافق برس.من وشوهرم توافق کردیم بچه نیاریم و الانم ده ساله باهمیم و ...

چه خوب که پشیمون نشده....گاهی میگم نکنه اولش موافقت کنه اما بعدا با حرف اطرافیان پشیمون بشه؟

من دلم میخواد مادر بشم ۲۳ سالمه و هنوز ازدواج نکردم و راستشو بخوای نگرانم سنم بره بالاتره خدایی نکرد ...

امیدوارم اونی که دوست داری اتفاق بیفته

2810