2777
2789

معلمش گفته هر کی تونست اسمشو‌کامل بنویسه یه جعبه شیرینی بیاره و به تعداد کتاب داستان(اونم هر چی خود خانم معلمه میگه) نزدیک یک تومن شد همینا..... این چه مسخره بازیه ... عقل ندارن توی این وضعیت اقتصادی نبری هم بچت خجالت میکشه

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دولتی یا خصوصی 

دولتی ماهستیم اجباری نمیکنن اما بقیه مامانها به قول شما رو پز دادن تهیه میکنن شما کار خودت را بکن که دوست داری یک سر مدادی بگیر با یکم شکلات بذار داخل یک پاکت اسم بچه تم بنویس و بده 

زنداداشم غیر انتفاعی بود بچه ش ۴تومن خرجش شد 

متاسفانه مثلا اجباری نیست

ولی شرایط جوری میشه که توی یه ماجرایی میفتی برای حال دل بچه ات باید خرج کنی

والا همون به عهده گرفتن یه حرف از الفبا خرج و ادا اطوارش کمتر میشه

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم

واسه ما به اول اسم هر بچه ای میرسیدن باید با اون حرف هدیه و خوراکی میبردن من مداد و مارشمالو گرفتم معلمش شبش زنگ زده بود ماکارونی درست کن بیار😐گفتم من هدیه هامو گرفتم نمیتونم برای اونهمه بچه غذا بپزم و تا مدرسه بیارم تازه بشقاب و چنگال و لیوان و نوشیدنیشم بود

نباید اجباری باشه

اجباری که نیست نفر بعدی که بیاره بچت خجالت میکشه میشه همون اجباریه اختیاری

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
به ما فقط گفتن شیرینی

درستش همینه کتاب داستان با تعداد خیلی میشه

این رسم که از زمان کلاس اول ما ۲۲ سال پیشم بود واقعا

واسه همه کلاس کتاب داستان خریدید؟

متاسفانه مثلا اجباری نیستولی شرایط جوری میشه که توی یه ماجرایی میفتی برای حال دل بچه ات باید خرج کنی ...

اره به خدا نهایت س میافتاد دو کیلو سیب میخریدم

2810