2777
2789
عنوان

احساس میکنم دیگه شانس ازدواج ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگمم چون رو دستمه جایی مشخص میشه بعضیا خوششون نمیاد رو بازومم یا پاهام بود زیر لباس بهتر بود این ت ...

برو لیزر کم کم پاک میشن اما نگران نباش بعضیا دید منفی به کسایی که تاتو دارن ندارن.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

کم کم میره 

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

حالا یک پروانه هیت ادت با یک تاتو کار حرفه ای ثحبت کردم برم ۵ بعدی درش بیاره اینم پاک کنمم

خوب کلا بیخیال تاتو شو واجبه مگه 

فقط همونو پاک کن

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

سخت نگیر همه چیز ازدواج نیست 

درسته ازدواج کردن بخشی از زندگی هست ولی خب اگه همش غصه ازدواج بخوری بدتر میشه همه چیز رهاش بکن و با آدم ها ارتباط داشته باش خدا بخواد ازدواج می‌کنی 

ولی تتو زدن چیز خاصی نیست الان مخصوصا تتو خیلی مد شده 

حتی مامان بزرگ هامون هم تتو داشتن قدیمی ها نمی‌دونم چرا فکر می‌کنی ملت به تتو ساده چه از قدیم تا حالا بوده فکر بدی دارن 

2810