2777
2789

واقعاااا ناراحتم کرده

من کلا ۲۱ سالمه

جدیدا هی پست عروس میفرسته

یا هی میگه خواستگار و فلان

امروز دیگه قاطی کردم گفتم من خواستگار راه نمیدم مگه دهه پنجاهه

میگه نه خب اصلا دهه ۴۰۰ باید اگر کسی هست بیاد بگه دخترتونو دوست دارم و میخوامش یا نه؟؟؟؟

یا هی میگه دختر فلانی ازدواج کرد و نامزد کرد

درصورتی که من اگر میخواستم مثل اونا شوهر کنم تا الان بچه دومم هم زاییده بودم

اصلا شان و ارزش منو نمیدونه انگار که منو با دخترای بقیه مقایسه میکنه

چی بگم بهش چجوری بفهمونم داره منو میرنجونه

انگار اضافی ام تو این خونه🫤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مامانم همینجور بود همون اول ۱۸ سالگی گفتم میخوام تا ابد مجرد بمونم مسخرم کرد خندید الان ۴۰ سالمه مجرد کار خودتو بکن

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

حالا من برعکس 

خانوادم قبول نمیکنن خودم دلم ازدواج  میخواد🤣

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

من ۲۹ سالگی عقد کردم. دوستام همه از ۲۲ ۲۳ شروع کردن به ازدواج. با اینکه چهره ام از همه بهتر بود ولی دیر تر از همه شد. الان میبینم چه کار درستی کردم. ازدواج تو سن پایین، چون هنوز شخصیتت کامل شکل نگرفته و در معرضه تغییری، هنوز خودت را نمیشناسی و نمیدونی چی میخای، اصلا خوب نیست. دست نگه دار تا ۲۷ به بالا بشی. شغل و تحصیلت رو به ی جایی برسون. 

2810