2777
2789
عنوان

عقده شوهر دارم

288 بازدید | 40 پست

چیکار کنم خاستگارم ندارم اخرین خاستگارم ۳ ۴  سالگیم بوده ک بهم گفتن بزرگ شدی عروس خودمی💔💔💔۲۵ سالم شد😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

😐🙄 من با ۴۰ سال سن و مجرد بود وقتی تاپیکتو میبینم😐

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودن دست به کار شو

چ کار کنم

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

خواستگار زیاد مگه شهرته

آخرش یک نفر میشه شوهرت هر وقت وقتش باشه میاد

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

وا روت اسم گذاشتن برو دعوا 🤨🤨🤨یعنی چی الان نمیاد بگیرتت عنترخان 🤨🤨🤨

من بچگیمم دوست نداشتنی بودم خواهر😔❤️‍🩹💔

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

نمازجعفر‌طیار رو مداومت‌کنیناکسیر‌اعظم‌وکبریت‌احمره‌واقعابشدت‌جواب میدهتوهر‌زمینه‌وحاجتیمخصوصا ازدوا ...

اکسیر اعظم و کبریت احمر چیه

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
2810