2777
2789

آقا من داشتم بعد از حموم گوشمو با گوش‌پاک کن پاک میکردم و ماسک مو و آبراسانو خلاصه روتین بعدها حموم انجام میدادم گوشمو ک‌پاک کردم گوش پاک‌کنو جلوم گذاشتم رو زمین ک‌همه کارامو ک‌انجام دادم همه وسایلو یه جا از زمین بردارم.. آقا میگه تو خیلی حال ب هم زنی و داشته گوش پاک‌کنو چنان پرت کرد سمت تلویزیون و داد زد که نگو من گپ کردم با تعجب فقط همینجور نگاش میکردم حالا بگید تقصیر منه یا چی اگه تقصیر منع بدونم

خودشم انقد کثیف و بی نظمه لباساش همش رو مبله

تازه ب منم میگه من از کثیفی فراری ام یه زن کثیف قسمت شد😐

کارت چندش بوده واکنش همسرت هم زیادی بود 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردا گاهی یهو فیوزشون میپره 

برادر منم ازین وسواسای عجیب داره از لیوان خیس بدش میاد 

چای ریختنی اول باید لیوان آقا رو بشوریم خشک کنیم بعد چای بریزیم 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

همسر من اگه مثال قاشق مربا رو بزنم کره داد و هوار می‌کنه میگه دست خودم نیس ولش چیزی نیس بخاطرش خودتو ناراحت کنی عزیزم تو هم سعی کن پیش اون انجام ندی

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️

2810