2777
2789
عنوان

پاگشا کردن عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 24 پست
آخه انتظار دارن همش میگن میخوا بیاییم خونت ولی نمیان منظورش اینه دعوتمون کن ولی منم اصلا دعوت نمیکنم ...

انقدر انتظار داشته باشن تا زیر پاشون علف سبز شه 

عمه ی شوهر کیه که عروس و پسرشون باشن

ول کن این حاشیه ی فامیلای شوهر رو 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ممنون عزیزم انشالله خیر ببینی

قربانت

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر انتظار داشته باشن تا زیر پاشون علف سبز شه عمه ی شوهر کیه که عروس و پسرشون باشنول کن این حاشیه ...

دوتا از خواهرشوهرام عروسش بخاطر اون بیشتر مراسم هاشون می‌بینیم همو ولی من عقدش سال ۱۴۰۰ بخدا ۱۵۰۰ دادیم 

عروسیش پارسال بهمن ۵ میلیون ولی من ن عروسی گرفتم ن چیزی عقدمم فقط پسر عمش تنها اومد ۲۰۰ داد اصلا هم خونم نیومدن دیگه الان ۵ سال میگذره تازه خانوم زودم باردار شد آخر ماه زایمان میکنه برا اونم دعوت میکنه 

خودمم اصلا حوصله هیچکدومشون ندارم ولی گفتم بپرسم دوستان بهتر بلدن یه وقت اونا فکر نکن من خنگم

دوتا از خواهرشوهرام عروسش بخاطر اون بیشتر مراسم هاشون می‌بینیم همو ولی من عقدش سال ۱۴۰۰ بخدا ۱۵۰۰ دا ...

دور از جونت

ولشون کن 

نه دعوت کن ، نه برو 

خواهرشوهرت عروسشه ، تو که نیستی 

پس اهمیت نده

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan