2777
2789
عنوان

پاگشا کردن عروس

168 بازدید | 24 پست

من ۲ تا از خواهر شوهر هام عروس عمه شون هستن حالا یه جاری جدید براشون اومده البته ۳ سال میشه دیگه من اصلا دعوتش نکردم چون عمه همسرم هیچ کاری برای من نکرده من عروسیش و عقدش رفتم کادو های سنگین دادیم ولی اونا حتی خونه من نیومدن حالا انتظار دارن عروسشم پاگشا کنم 

به نظرتون دعوتشون کنم یا ن بیخیال باشم 

البته با خواهرشوهر بزرگمم که جاری بزرگ این میشه کلن کات کردم نمیرم خونش به دلایلی اگه دعوت کنم باید اونم دعوت کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا نمیخواد دعوت کنی ارزش قائل شو برای خودت

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

عروسِ عمه ی شوهر رو پاگشا کنی ؟

اصلا میدونید پاگشا واسه چی رسم شده ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ممنون عزیزم فکر میکردم کار اشتباه ولی الان فهمیدم ن

نه واقعا نمیخواد دعوت کنی شما دیگه همینکه عزت کردی عروسی و عقدشون رفتی کادو هم دادی از سرشون زیادی هم هست

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
عروسِ عمه ی شوهر رو پاگشا کنی ؟اصلا میدونید پاگشا واسه چی رسم شده ؟

آخه انتظار دارن همش میگن میخوا بیاییم خونت ولی نمیان منظورش اینه دعوتمون کن ولی منم اصلا دعوت نمیکنم چون هیچ کاری برا من نکردن 

2810