2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش چندسالشه ؟؟ اگر میخواد ازدواج کنه فقط به طرف باید به چشم حساب بانکی نگاه کنه چون ازش شوهر درنمی ...

از پسرای نسل جدید و اس وپاسم چیزی در نمیاد حداقل پول داشته باشه دیگه

از پسرای نسل جدید و اس وپاسم چیزی در نمیاد حداقل پول داشته باشه دیگه

نه دیگه یکی که همسن پدر باشه 

اون آقا همه دوراشو زده دیگه شوق و هیجان زندگی نداره حالا یادش افتاده با یکی ازدواج کنه سه تا بچه بیاره

نه دیگه یکی که همسن پدر باشه اون آقا همه دوراشو زده دیگه شوق و هیجان زندگی نداره حالا یادش افتاده با ...

بازم به نظرم مردای نسل قدیم خیلی بهتر از پسرای کم سنن،حداقل مردونگی دارن میشه بهشون تکیه کرد تو مشکلات،باورکن الان پسرای ۲۲ساله هم همه کارا کردن،تازه بعد ازدواج هم هزارتا غلط و میکنن...

یاد گرفتن میگن ادم تو خونه تلوزیون داره سینما هم میره

اول اینکه در ازدواج این دیدگاه "کی برد می کنه" کاملا اشتباه هست.دوم اینکه این فاصله سنی خیلی خیلی ز ...

قشنگ از کامنتاتون معلومه از فضای سمی خانمهای ایرانی فاصله گرفتین و مهاجرت کردین...💚

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
2810