صفرم نیستما روانشناسی و جامعه دوازدهم رو تموم کردم نصف جامعه یازدهم،نصف تاریخ دوازدهم،نصف جغرافیا دوازدهم، و یک جلسه از عربی رو هم خوندم به نظرتون از الان میتونم رتبه ی سه رقمی بیارم؟ من چون هیچ سهمیه ای ندارم و شهرمون هم داوطلبان زیادی برای فرهنگیان داره خیلی هم چیز سخت شده برام ینی حتما باید زیر هزار بشم تا فرهنگیان قبول بشم امروزم تا الان ۷ ساعت مطالعه ی مفید داشتم از فردا هم میخوام حداقل ۱۰ ساعت در روز مطالعه داشته باشم به نظرتون میشه سه رقمی بشم؟ توروخدا با قلبای پاکتون برام دعا کنید🥺🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم امسال کنکور دارم روزی ۱۳ساعت درس میخونم ولی بازم قبول نمیشم چون منم دیر شروع کردم
از کجا انقد مطمئنی ؟ به خودت ایمان داشته باش خیلی از رتبه برترا تو ۵ ۶ ماه رتبه برتر شدن بخدا ولی با مطالعه ی خیلی زیاد و استمرار به خودت ایمان داشته باش و همینجوری ادامه بده مطمئن باش قبول میشی