2777
2789

آرزوی چندین سالم قبول شدن توی دانشگاه فرهنگیانه🙂

صفرم نیستما  روانشناسی و جامعه دوازدهم رو تموم کردم نصف جامعه یازدهم،نصف  تاریخ دوازدهم،نصف جغرافیا دوازدهم، و یک جلسه از عربی رو هم خوندم به نظرتون از الان میتونم رتبه ی سه رقمی بیارم؟ من چون هیچ سهمیه ای ندارم و شهرمون هم داوطلبان زیادی برای فرهنگیان داره خیلی هم چیز سخت شده برام ینی حتما باید زیر هزار بشم تا فرهنگیان قبول بشم امروزم تا الان ۷ ساعت مطالعه ی مفید داشتم از فردا هم میخوام حداقل ۱۰ ساعت در روز مطالعه داشته باشم به نظرتون میشه سه رقمی بشم؟ توروخدا با قلبای پاکتون برام دعا کنید🥺🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه ولی روزی ۸ ۹ ساعت فول و مفید

من دارم خودمو واسه روزی ۱۰ تا ۱۲ ساعت آماده میکنم مرسی واقعا بخاطر روحیه ای که بهم دادی قربونت برم🥺

شما تجربه ای داشتی در این زمینه؟

من دارم خودمو واسه روزی ۱۰ تا ۱۲ ساعت آماده میکنم مرسی واقعا بخاطر روحیه ای که بهم دادی قربونت برم🥺 ...

خودم نه ولی تو اطراغیان دیدم

از همین موقع ها شروع کرد

پزشکی اورد رتبه ۲ رقمی منطقه ۲

اگه یه برنامه ریزی خوب و هفتگی داشته باشی میشه

فقط اول کاری همه چی رو مشخص کنه منبع و تست و ازمون و و دفتر برنامه ریزی

منم امسال کنکور دارم روزی ۱۳ساعت درس میخونم ولی بازم قبول نمیشم چون منم دیر شروع کردم

از کجا انقد مطمئنی ؟ به خودت ایمان داشته باش خیلی از رتبه برترا تو ۵ ۶ ماه رتبه برتر شدن بخدا ولی با مطالعه ی خیلی زیاد و استمرار به خودت ایمان داشته باش و همینجوری ادامه بده مطمئن باش قبول میشی

خودم نه ولی تو اطراغیان دیدماز همین موقع ها شروع کردپزشکی اورد رتبه ۲ رقمی منطقه ۲اگه یه برنامه ریزی ...

اوهومن آره واقعا منم نمونه ی اینجوری زیاد دیدم ولی من کسیم که حتما باید هر چی که خوندم رو مرور کنم تا بتونم یه درصد خوبی بزنم توی کنکور