2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخر چیه پس😭یکی میگه اصلا درد نداشت یکی میگه وحشتناکهمن که از هیچی شانس ندارم😭

موقعی که دکتر داره براکت ها رو میزاره دردی نداره

ولی بعدش نهایت یه روز تموم دندونا چون بهشون از ریشه داره فشار میاد خیلی دردناک میشن

تا یه هفته این درد هست بعد بهتر میشه

هر ماه هم که بری کش ها و سیم ها رو عوض کنی تا یکی دو روز درد داره

موقعی که دکتر داره براکت ها رو میزاره دردی ندارهولی بعدش نهایت یه روز تموم دندونا چون بهشون از ریشه ...

اره خب الان حتی بعد دو ساعتم درد نداره 

ولی فکز کنم برا هرکسی فرق داره چون بعضیا میگن اصلا درد نداشت بعضیا میگن خیلی بده 

الان شما راضی از ارتودنسی؟ ارزششو داره؟

اره خب الان حتی بعد دو ساعتم درد نداره ولی فکز کنم برا هرکسی فرق داره چون بعضیا میگن اصلا درد نداشت ...

برای همه این درد اولیه وجود داره چون داره ب دندون فشار میاد دیگ

تاپیک ها قبلتو خوندم همه نوشته بودن اولش درد داره و بعد اوکی میشه 

من چهار سال پیش انجام دادم یک سال بود 

اره خوب بود بعد از برداشتن براکت ها فک متحرک بهت میده که باید یسال بذاری تو دهنت تا دندونا حرکت نکنن

من چندشم میشد زیاد نمیذاشتمش الان ی همقداری کج شدن باز

برای همه این درد اولیه وجود داره چون داره ب دندون فشار میاد دیگتاپیک ها قبلتو خوندم همه نوشته بودن ا ...

اونا همه گفتن درد داره ولی یه خانومه تو مطب اومده بود برا ویزیتش ازش پرسیدم گفت درد نداشتم نمیدونم اون چجوری بوده 

خیلی حیف بوده که اخه ارتودنسی هم گرونه هم دردسر داره 

مبارکا باشه 

من دوسال ارتودنسی همراه کش داشتم 

اوایل دردش اینقدر بد بود نایلون خیس میذاشتم

کم کم اوکی شد 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
مبارکا باشه من دوسال ارتودنسی همراه کش داشتم اوایل دردش اینقدر بد بود نایلون خیس میذاشتمکم کم اوکی ش ...

الان بعد ۴ ساعت هنوز دردی نداره ولی وقتی دندونام بخوره به هم درد میگیره 

هنوز زوده؟

شما الان راضی هستی از دندونات؟