کاربر_خانم مدیر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 1171 عنوان میدونستین دیگه نمیشه بالای 14تا سکه زد | مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 67 پست هرکس بخواد بالا ۱۴ تا مهر بزنه ، خانواده دختر باید هزینهشو با توجه به تعداد پرداخت کنه یعنی اگه 1000 سکه بخوای مهر کنیباید 7 میلیارد و نیم ناقابل بدی به دولت . باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخورَتش) دیروز | 20:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryamjooniiii عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 7294 مهریه ی مامانم ۶۴ کیلو طلای ۲۴ عیار هست با شروط ازدواج سال ۶۵ هم ازدواج کردن آخه خدایی ۶۴ کیلو خیلی زیاده به وزن عروس فک کنم کردن خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 16484 آخه خدایی ۶۴ کیلو خیلی زیاده به وزن عروس فک کنم کردن بله یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 16484 بابات داده؟ یا الکیه؟ مامان منم سال ۶۵ ازدواج کرده ۱۱۴ تا هست ولی بابام داده چیو داده ؟تمام خونه ها و ماشینا و زمینهایی که دارن به اسم مامانمه ولی مهریه ای نداده بابام خودشه و موبایلش و کت شلوارش 😅🤣 یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
maryamjooniiii عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 7294 چیو داده ؟تمام خونه ها و ماشینا و زمینهایی که دارن به اسم مامانمه ولی مهریه ای نداده بابام خودشه و م ... مهریه اش رو منظورم بود. ۶۴ کیلو به قیمت الان میشه ۲۷۰ میلیارد تومن تقریبا😅 خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞
کاربر_خانم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 1171 چیو داده ؟تمام خونه ها و ماشینا و زمینهایی که دارن به اسم مامانمه ولی مهریه ای نداده بابام خودشه و م ... عجب مادری 😂 یاد بگی ازش باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخورَتش)
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 16484 عجب مادری 😂 یاد بگی ازش من دست اونم بستم 😅 یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 16484 مهریه اش رو منظورم بود. ۶۴ کیلو به قیمت الان میشه ۲۷۰ میلیارد تومن تقریبا😅 نه تا حالا اصلا حرفی ازش نزدن خیلی همو دوست دارن یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan